ANNONS:

Julbak 2014

kolasnittar
Dagens julbak blev kolakakor. Igår blev det saffransskorpor och i förrgår lussekatter. Lussekatterna är redan uppätna men jag tänker inte göra nya för det blir för trist. I frysen finns också mjuk nötkaka och mjuk pepparkaka. Andra kakor jag planerar att baka (om alla håller sig friska och alerta här hemma) är mandelmusslor (ger mig ångest för de är så svåra att få ut ur sina formar), pepparkakor, kransekager och en till kaka som jag inte har bestämt än.

När det gäller godis funderar jag på att göra wienernougat, citronkola, knäck, Käthes kulor (ska hitta på ett eget recept :)) och marmeladgodis (har aldrig gjort tidigare).

Vad bakar du i jul?

4 Comments

 1. 14 December 2014 / 00:02

  Mums så gott! Lussekatter är ett måste och nog det enda jag hinner med i år pga studier

 2. 14 December 2014 / 21:41

  Oj, vad du orkar mycket. Duktigt !!
  Jag ska baka mjuk pepparkaka, nötkaka, pepparkakor,
  kolakakor och sotarmurrar. //Eva

  • 14 December 2014 / 21:48

   Mums, det låter gott. Hade du recept på pepparkakorna?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.