ANNONS:

Bygger

peppar
Foto: Jag och min 10-åring monterade ihop pepparkakshuset ikväll. Imorgon ska det pyntas.

Med anledning av mitt inlägg i morse har jag fått möjlighet att läsa jättefina CV’s och jag har lyckats hitta en ny vinkling – en ny nisch helt enkelt som jag inte tror finns. I januari sätter jag samman teamet så är du intresserad av att jobba med digitala medier/sociala medier är det inte för sent än.

Efter lunch idag satt jag och gjorde upp en strategi nästa år för bloggen, Replase, Stylistonline och något jag inte har ett namn för just nu. Det är kul att bygga. 🙂

4 Comments

  1. 10 December 2014 / 00:13

    Vad spännande:)

    Vad innebär jobbet? Älskar sociala medier:) Har ingen mer än privata erfarenheter och relaterat till min blogg dock.

  2. 10 December 2014 / 19:38

    Spännande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.