ANNONS:

Marknadsföring för entreprenörer

Igår avslutades kursen Marknadsföring för entreprenörer som Berghs School of Communication höll i, och den har varit väldigt, väldigt bra! Kursen var specialbeställd av Frilans Finans och som tur var är jag medlem så jag kunde knipa en av de dyrbara platserna. Alla företagare borde gå kursen, men den hade kostat väldigt mycket att betala själv för en ensamföretagare. Därför tänker jag använda mig av min nya kunskap inom marknadsplanering, segmentering – positionering och kommunikationsstrategi för att erbjuda en specialanpassad tjänst till småföretagare.

Jag har också märkt att det är väldigt många ensamföretagare som är osäkra på hur man väljer webbhotell, sätter upp en blogg, hur man kommer igång att blogga, hur man kopplar ihop med Facebook, Linkedin, Twitter och andra sociala kanaler.

Jag har under 2013 och 2014 sporadiskt tagit på mig uppdrag som t. ex. bloggrekryterare och sociala medier-konsult och kommer från 2015 att erbjuda mer av detta.

Hör gärna av dig om du/ditt företag behöver hjälp med digital strategi/sociala medier! Mailadressen är info@addect.com.

Och du som vill jobba med uppdatering av sociala medier, skicka ditt CV till info@addect.com. Jag kommer att behöva 1-2 personer på deltid. Jag är van att jobba och plugga på distans så det spelar ingen roll var du bor. 🙂

2 Comments

  1. 12 December 2014 / 11:18

    Vad rolig att du gillade kursen! Vi hoppas att du även kommer delta i våren aktiviteter som Network kommer anordna. /Frilans Finans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.