ANNONS:

Presenter och mat

fre7
Jag fick så mycket fint igår – inneskor från Shephard, champagne, lyxig choklad och lakrits, Gloss Spray, produkter från Lush…fre6
…och blommor.
fre8
Till glöggen gjorde jag tidningen Buffés ädelostcheesecake med fikonmarmelad men jag blev inte så jätteförtjust i den. Kanske att den blivit bra med någon ost med mer sting i som t.ex. Stilton. Till huvudrätt blev det en rysk köttgryta med oxkött, rödvinsvinäger, rödbetor, vitkål och morötter som serverades med kokt potatis, saltgurka och gräddfil smaksatt med pepparrot. Jag bjöd på den grytan för ca tio år sedan och tycker det är kul att ta fram gamla recept igen. Det kan man göra vid den här åldern. Hehe! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.