Till lunchen idag testade jag att göra grön ärtpuré till laxen och det blev väldigt gott. Hittade receptet i senaste tidningen Buffé. Ärtpuré är väldigt lätt att göra och går snabbt. Häll bara kokande vatten över frysta ärtor, häll bort vattnet och mixa, och smaksätt sedan med salt, pepparrot och lite citronsaft. Jag använde pepparrot på burk, fy på mig ;), men det blev riktigt gott. Nästa gång ska jag testa att ha det som enda tillbehör till någon vit fisk.
Tips! Vill man kan man ha skirat smör till, men det behövs inte eftersom purén är krämig i sig.
Aj aj aj så gott! Älskar lax och älskar ärtor! det här måste testas 🙂
Author
Du måste test! 🙂
Mums vad gott det där ser ut att vara 🙂
Author
Jättegott! 🙂
Åh lät och såg riktigt gott ut. Tack för tipset.
Kram
Author
Så lite så! 🙂 Kram
Ååå det låter gott. Blev så sugen på lax….Kram Anette
Author
🙂 Kram
Det ser jättegott ut!
Author
Ja, det var det!
Vad gott det ser ut & buffé tidningen är verkligen bra med tips & inspiration.
Mvh Anette Starby
Author
Ja, den är bra!
Mums vad gott! 🙂
Author
🙂
Det måste jag prova. Lät ju enkelt också och såg gott ut. Ha en fortsatt fin måndag. Kram Annika
Author
Kul när det både är enkelt och gott! Kram
Låter verkligen gott och enkelt, detta måste testas! Kul om även tvååringen kan gilla det 🙂
Author
Japp! Lycka till! 🙂