ANNONS:

Adventstävling – vinn en SodaStream Play

sodasoda
Nu har du chansen att vinna en SodaStream Play som designats av Yves Béhar. Vinsten har ett värde av 899 kr.

Tävlingsuppgift: Vilken stylingtjänst skulle du vilja se på Stylistonline? Det mest kreativa förslaget belönas med en SodaStream Play. Vinnaren står för ev. vinstskatt.
Senaste tävlingsdatum: Lördagen den 6 december kl. 17. Max ett bidrag per dag och person. Vinnaren presenteras här i bloggen den andra advent.

Stort lycka till!

Mer info om vinsten:
Röd SodaStream Play i design av Yves Béhar
SodaStream Play, designad av den världsberömda designern Yves Béhar, är julklappen som värnar om miljön och samtidigt pryder ditt kök. Play är en lekfull maskin som lyser upp köket med sin starka färg och design. Den är dessutom mycket användarvänlig, flaskan sätts enkelt fast med endast ett klick och avlägsnas lika lätt. Modellen finns i färgerna svart, vit, röd och blå.

Yves Béhar brinner för hållbarhet och är känd för sitt miljöengagemang. Béhars starka tilltro till att design kan åstadkomma positiva förändringar både socialt och för miljön, återspeglas ofta i hans designprojekt och kreationer. Föregångaren till SodaStream Play, modellen Source, belönades även med pris för bästa produktdesign i Reddot design awards 2013. Béhar har hög tilltro till design som en kraft för att åstadkomma positiv förändring både socialt och för miljön. Detta går också i linje med SodaStreams ideal och fokus på de miljöfördelar det innebär att kolsyra sitt eget vatten istället för att köpa på burk och flaska.

11 Comments

 1. 30 November 2014 / 19:19

  Jag tycker att man ska kunna få stylingtips inför olika tillfällen. Tex innan ska på bröllop och kanske har ett par skor eller en klänning så kan ni ge tips på hur outfiten och stylingen blir fulländad ihop. Alltså att ni ger tips på en helhet utifrån en del. Skulle även önska att ni startade en “basgarderobsskola” om hur man ska tänka när man bygger upp sin basgarderob.

 2. 30 November 2014 / 20:10

  Det skulle vara kul om ni hade en hatt- och mössguide! Tips på vilka huvudbonader som passar till olika stilar, ansiktsformer, tillfällen, frisyrer, färger, årstider osv.
  Vänliga hälsningar, Anna

 3. 30 November 2014 / 21:38

  Den stylingtjänst jag skulle vilja se är en guide på var man kan köpa olika plagg som syns i svenska TV-program.

  Ofta fastnar jag för plagg som skådespelarna har på sig (exempelvis älskar jag Mickans stil i Solsidan), men sen hittar jag ingen information om plaggets inköpsställe. Därför hade det varit underbart om du kunde plocka ihop ett par snygga outfits från diverse olika TV-program (ex: nyhetsmorgon, svenska TV-serier och andra svenska program) och om du därefter kunde angett var man kan köpa just det plagget eller ett liknande plagg!

  Saknar verkligen denna tjänst och jag skulle bli en flitig användare av den om den erbjöds! 🙂 Är säker på att många fler hade börjat använda sig av stylistonline om tjänsten fanns!

  Hälsningar,
  Nicole

 4. Carina
  30 November 2014 / 22:23

  Jag skulle vilja prenumerera på plagg
  som passade mig o min garderob

 5. 30 November 2014 / 22:29

  Vilka plagg som ger olika fokus på kroppen. Om man har komplex för sina sladdriga överarmar t.ex. Hur flyttar man fokus från dem?

 6. 1 December 2014 / 00:52

  Hur man ger outfiten det lilla extra med hjälp av accessoarer.
  Tex vilka slags halsband till vilka slags kläder. Smycken till mönstrade plagg. Armband som passar när man har långärmat.
  Hur bära upp hatt eller mössa vid kort hår.
  Färg matchning med kläder och accessoarer /smycken.
  Sånt vill jag verkligen veta mer om!

 7. 2 December 2014 / 09:39

  Skor – vilka skor som passar till vilka kläder, hur framhävs outfiten till max genom det mest passande skoparet, de bästa skorna till klänningar, kjolar, jeans och vilka skor som passar just mig, beroende på längd och utseende.

 8. 2 December 2014 / 17:27

  En guide som hjälper mig att klä mig rätt vid olika tillfällen med två olika budgetar, spara eller slösa

  Tips på en outfit vid party, jobb på kontor, 50års fest, bröllop, personalfest, bröllop mm.

  Skulle vara idealt om frisyr och sminktips också ingick i guiden till de olika tillfällena.

 9. 3 December 2014 / 16:51

  Har länge undrat om man kan dölja/förminska/ta bort fokus ifrån en kroppsdel eller ”hull” genom kläder/frisyrer/accessoarer, och hur man kan matcha guld/rose/brons och silver tillsammans, plagg som accessoarer.

 10. 3 December 2014 / 22:29

  Jag skulle tycka om en stylingtjänst där stylisten utifrån en beskrivning av min livsstil plockar ihop några användbara outfits som passar just de situationer som livsstilen medför. Gärna där ett plagg kan användas för flera olika situationer, så att man får grundförutsättningarna för att shoppa smart, användbart och genomtänkt. Det skulle troligtvis vara bra att kombinera med att man lämnar information om vilken kroppstyp man har. Tjänsten skulle kunna utgå från ett slags frågeformulär man får fylla olika alternativ i för att ta fram vad som är viktigt för personen + kroppstyp för att förenkla tjänsten. Exempel på frågor som kan vara med 1) småbarnsförälder 2)friluftsmänniska 3)vill att kläderna ska vara ekologiska, rättvisemärkta 4)formell klädsel på jobbet 5)middagsbjudningar hos vänner

  Sen skulle en tilläggstjänst kunna vara frisyrer, accessoarer och väskor. Gärna även där att accessoarerna man får tips om kan vara gångbara vid flera olika typer av tillfällen. 🙂

 11. 6 December 2014 / 16:35

  Jag är en person som gillar om jag kan kombinera flera plagg
  ihop. Jag skulle vilja se mer förslag och hela uppslag, där du utgår
  från exempelvis ett par byxor eller en tröja, men som sedan kan kombineras
  med an massa olika saker. Jag har nte tiden att leta, allt som passar ihop, vill
  ha färdiga förslag, med allt från skor, byxor, kjol, överdelar, assoseiarer. Skulle
  helt enkelt vill ha en inköpslista färdig, där det bara är att “klicka hem” och köpa
  allt och då har en komplett garderob som dessutom passar till olika evenemang såsom
  vardag, fest, mys osv….så en kanske passande vinter, vår sommar och höst där verkligen allting ingår och passar fint ihop 😉 Men även en tanke bakom att inte allt ska passa till någon trådsmal modell, utan en normalkurvig svensson 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.