ANNONS:

Lindex har släppt kollektionen från Jean Paul Gaultier

jean
jeans2
Lindex har släppt kollektionen i samarbete med Jean Paul Gualtier. 10% går till bröstcancerforskningen. Själv var jag bara ute efter en enda sak – strumpbyxorna, men tyvärr är de redan slutsålda. Jag hittade dock en fin skjorta i viskos och cupro som jag inte har sett tidigare  Hoppas den passar! Det blev också klänning och leggings till Chloé.

Ska ni köpa något?

6 Comments

  • 8 October 2014 / 08:19

   Jag tror det går att få tag i i butik eller så kommer den in sen igen! 🙂

 1. 8 October 2014 / 11:00

  Här finns fortfarande strumpbyxorna kvar, säg till om du vill att jag köper och skickar dom till dig!

  • 9 October 2014 / 19:50

   Tack snälla! 🙂 Jag lyckades få tag i ett par.

 2. 9 October 2014 / 07:49

  Jag brukar inte nappa när Lindex och H&M gör såna här samarbeten, jag gillar “the real thing” och lägger hellre till några hundra/tusen för något som faktiskt kommer från det specifika modehuset och inte massproducerats ut för en lågpriskedja men med ett förhöjt pris. MEN detta samarbete där det 10% går till bröstcancerforskning gillar jag och har faktisk lyckats nypa två fina plagg.
  Happy torsdag på dig!

  • 9 October 2014 / 19:46

   Ja, bra att 10% går till bröstcancerfonden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.