ANNONS:

Rabattkod hos Raglady

3raglady6

Jag beställde från Raglady tidigare i veckan och har lyckats fixa en rabattkod särskilt till er! Se längre ner i inlägget.

3raglady13
Underbara handgjorda jeans från Reign Italia. Jättesköna, snygga och normala i storleken. Priset ligger på 1695 kr. Jag återkommer med fler bilder när jag har dem på mig. De finns förutom i den här modellen, också i en modell med mer slitningar/hål. Och min modell finns också i svart.

raglady2 3raglady2
Och äntligen äger jag ett par Minnetonka! Lika sköna som jag föreställde mig. Jag velade mellan svarta och bruna men valde svarta då det passar fint med både svarta byxor och strumpbyxor. Hade det varit vår kanske jag hade tänkt annorlunda. De här är inte små i storlek som andra Minnetonka jag har testat och priset ligger på 1095 kr Gillar att de har dragkedja baktill.

I samarbete med Raglady kan jag erbjuda rabattkoden Kathe15 som ger 15% rabatt på allt (dock ej Michael Michael Kors, Marc Jacobs och Tory Burch). Rabattkoden gäller från och med idag och hela helgen. Kan ej kombineras med andra rabattkoder eller erbjudanden.

4 Comments

 1. 3 October 2014 / 10:41

  Wow! Vilka snygga fynd! Tummen upp =)

 2. 3 October 2014 / 15:42

  Snygga! Har länge suktat efter ett par, men kan inte bestämma vilken färg jag vill ha.

  • 4 October 2014 / 12:29

   Jag blev väldigt nöjd med mina svarta men vill ha bruna eller beige i framtiden också, men det får bli till våren. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.