ANNONS:

Skal till iPhone 6 hos Mobilstil

skaltilliPhone6

Jag har lyckats få in fyra olika skal/skydd till iPhone 6 hos Mobilstil. Verkligen inte lätt att hitta än, trots att både iPhone 6 och iPhone 6+ har släppts. Själv funderar jag fortfarande på om jag ska välja 6 eller 6+. Jag surfar och sms:ar extremt mycket så det lutar nog åt den sista.

Jag vill ta in dyra och lyxiga skal och fodral till Mobilstil och gå upp en prisnivå, men har märkt att leverantörerna behöver bearbetas angående detta. Så det kommer jag att göra under hösten. 🙂 Skulle vilja få in bl. a. Marc Jacobs, Michael Kors och ett svenskt märke som vann ett pris nyligen. Minns inte varumärket just nu.

Har ni testat någon av de nya mobilerna? Tips?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.