Vann du det designade fodralet från Bocz by Awil?

bocz
Foto: Bocz by Awil har också fodral i tyg.

Grattis Lena E som vann med det här bidraget i tävlingen:

1. Smartasaker
2. Med ett vackert fodral dämpar jag ljudet av skramlande piller när jag måste ha med dem i väskan, dessutom blir det inte lika uppenbart. För det har hänt att folk har undrat vad det är som skramlar så och det känns lite pinsamt. Att jag använder en dosett gör att jag känner mig lastgammal. Jag vet att jag inte ska skämmas, men jag gör det ändå.

Maila din adress till info@kathe.nu så skickas din vinst till dig. Och till er andra erbjuder Bocs by Awil fri frakt om ni beställer och anger rabattkoden “Käthes Mode“! Beställ och ange koden på kontaktsidan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.