Vinn ett designat dosettfodral från Bocz by Awil!

bocs

Använder du en dosett, men är inte så sugen på att visa upp den av olika anledningar? Nu finns snygga, designade fodral från Bocz by Awil. Jag tävlar ut ett set med fodral i blått och rosa och dosett i mellanstorleken.

Tävlingsuppgift: Nämn en butik/återförsäljare där Bocz by Awil säljs (se hemsidan) och berätta kort om varför just du vill vinna!

Tävlingen pågår t.o.m. söndagen den 7 september. Lycka till och tipsa gärna vänner som använder dosett om den här tävlingen!

20 Comments

 1. 1 September 2014 / 13:18

  Hej!

  Vilken perfekt tävling 🙂 Bocz by Awil säljs bl.a. på SmartaSaker.se!

  Jag förtjänar att vinna denna tävling då mina nära & kära ofta skrattar åt alla mina tabletter som jag behöver äta. Jag visste inte att det fanns en “finare” variant av dosetter och blev jätteglad när jag såg denna tävling 🙂 hoppas, hoppas!

  Vänliga hälsningar,
  Pernilla

 2. 1 September 2014 / 15:37

  Jag väljer att ange SmartaSaker på Bane’rgatan i Stockholm. Närmsta butik för mig som bor norr om Dalälven, men de säljer även via nätet.
  Jag gillar livet. Pigg, tränar gärna, gillar att arbeta, möta människor, min familj, vänner – ja, livet. Passerade 40 utan problem för snart två år sedan, 41 års dagen gick också bra men knappt en månad senare började knöligheterna. Bristning på inre kärlväggen på hö nackpulsåder. Liten propp. Alllergireaktion mot ett av läkemedlen. Domningar och konstiga nervsmärtor som spred sig i rasande takt. Kortisonbehandling intravenöst. Utredningar. Bristning på inre kärlväggen i vä nackpulsåder. Utredningar. Kraftig reaktion på lumbalpunktion. Utredningar. Ja-så rullar det på. I dagsläget snart 11 månader senare är jag diagnostiserad med Neuropati och fasar för fullt in och ut olika mediciner för att hitta bästa kombon för mig. Äter mängder av tabletter varje dag. Gladdes för en månad sen av att jag fasat ut 36 tabletter i veckan(!) Av en medecin. Den har jag fått börja med igen.. Så min dosett är full.
  Men jag älskar fortfarande livet. Jag är glad åt det jag har. Jag ser fram mot den dag mina bristningar läkt fullt ut så att jag kan träna igen. Jag vet att många har svårare diagnoser än mig som begränsar dem mer. Ett dosettfodral skulle göra mig lite gladare och skydda min dosett när den släpas med hit och dit – och det kommer den att gör resten av mitt liv.

 3. 1 September 2014 / 16:16

  Säljs bland annat på http://www.Naturligt.se, i Vellinge. Lokalt och bra för mig som bor i Skåne 🙂

  Skulle gärna vinna & ge denna fina, smarta “väska” till min älskade mamma som är sjuk i leukemi och därav äter en massa tabletter dagligen (och kommer göra detta för resten av sitt liv).

  Tack för mig!

 4. 2 September 2014 / 10:24

  1. Bocz by Awil säljs bl a hos Butiken Lekande Lätt, Östra Förstadsgatan 19 i Malmö

  2. Skulle vilja vinna därför att då kan jag ge bort en fin present till en person jag tycker om- men som dessvärre behöver äta medicin flera gånger om dagen. Det är rätt besvärligt när man är på resande fot.

 5. 2 September 2014 / 10:34

  Är duktigt trött på min “egna” dosettvariant…..i nuläget portionerar jag mina piller och sveper in i plastfolie……ser lagom kul ut 😉 en dosett skulle vara perfekt

 6. 2 September 2014 / 12:43

  1.SmartaSaker
  Banérgatan 12
  115 23 Stockholm
  2. Skulle jag ha turen att vinna så skulle jag ge fodralet till mina svärföräldrar. Dom har sina dosetter framme så att min dotter kan se tabletterna och blir nyfiken vad det är. Tycker att det känns mer säkrare och ser mycket snyggare ut om dem ligger i ett snyggt dosettfodral.

 7. 2 September 2014 / 12:48

  SmartaSaker i Stockholm
  För närvarande tar jag medicinen direkt ur burken, men gubben börjar bli glömsk och jag är väl snart där. Mamma är helt senil, alla hennes systrar var det också, men jag hoppas ha fått pappas minnesgener.

 8. 2 September 2014 / 18:59

  1. På butiken lekande lätt.
  2. Därför att det är så trist att dra upp dosetten ut handväskan när man är ute på restaurang/bortrest t ex.

 9. 2 September 2014 / 20:59

  Hej!
  Jag är gärna med och tävlar.
  En av butikerna den säljs på är Netoteket.
  Det skulle bli en perfekt present till min syster som alltid måste ha sin dosett med sig. Nu kan hon förvara den på ett snyggt och smart sätt utan att behöva visa hur många mediciner hon äter. Hon brukar tycka att det är jobbigt ibland att förklara när människor runt i kring blir nyfikna och frågar. Ibland vill hon bara inte prata om det igen och med den här snygga “gömman” så behöver hon det inte heller.

 10. 2 September 2014 / 23:44

  Regements Apotek säljer den
  Skulle behöva en dosett , då jag ingen har och glömmer om jag tagit mina piller.

 11. 3 September 2014 / 04:52

  Hej!

  Jag är gärna med!

  Bocz by Awil säljs bland annat av Smartasaker på Banérgatan i Stofkholm.

  Jag skulle överraska och motivera en god vän med denna omtänksamma grej,
  från tjej till tjej.
  Visa omtanke på ett bra sätt,
  när saker och ting måste i vardagen bli rätt.

  Ha en fin dag!

  Med vänlig hälsning,
  Kristiina

 12. 3 September 2014 / 15:30

  Regements Apotek

  Vill vinna denna till min mamma som har börjat med massa tabletter och hon skäms att ha den framme så varför inte ha den i en sådan fin sak så de inte syns. 😀

 13. 3 September 2014 / 19:04

  Den finns att köpa på smartasaker.se

  Jag har min dosett på en av de öppna hyllorna i köket för att inte glömma ta viktig medicin varje morgon. Hade varit lite roligare om inte alls såg allt jag måste stoppa i mig för att må bra. Att diskutera mina sjukdomar är inte alltid så roligt. Ett snyggt fodral skulle göra att ingen ser dom och jag kan prata om jobbiga saker när jag känner att jag vill och behöver det istället.

 14. 6 September 2014 / 15:07

  Närmast för mig är Smarta Saker.
  Jag skulle slippa oroa mig för tabletter löst i väskan!
  Det snygga fodralet skulle göra det lätt som en plätt att alltid ha disketten med i handväskan – var jag än befinner mig!
  Snyggt och smart!

 15. 6 September 2014 / 17:19

  Den säljs bl.a. på Naturligt i Vellinge!

  Har en del mediciner som jag brukar glömma att ta…så en dosett skulle vara väldigt bra att ha…särskilt med ett snyggt tillhörande fodral! Rosa är min favoritfärg… 🙂

 16. 7 September 2014 / 00:47

  Smarta saker i Stockholm säljer (hoppas på att återförsäljarna blir fler och fler)

  Jag skulle vilja vinna dosetten åt min nära vän som sedan två års ålder lider av av epilepsi. Hon får dagliga kramper och äter mediciner som gör att hon blir trött och tillochmed får skägg. Hade vart så kul att ge henne något fint och som verkligen kan muntra upp henne.

 17. 7 September 2014 / 12:19

  SmartaSaker
  Banérgatan 12
  115 23 Stockholm
  Detta skulle passa min kompis perfekt, hon har sjukt många handväskor och vill matcha allt

 18. 7 September 2014 / 20:34

  Säljs på Smarta Saker. Det har andra skrivit också men jag väljer den ändå för jag tycker det var just ett smart drag att framställa såna etuier! Jag önskar vinna en som jag vill ge till min mamma som använder dosett dagligen. Hon skulle bli så glad.

 19. 7 September 2014 / 23:55

  1. Smartasaker
  2. Med ett vackert fodral dämpar jag ljudet av skramlande piller när jag måste ha med dem i väskan, dessutom blir det inte lika uppenbart. För det har hänt att folk har undrat vad det är som skramlar så och det känns lite pinsamt. Att jag använder en dosett gör att jag känner mig lastgammal. Jag vet att jag inte ska skämmas, men jag gör det ändå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.