Best of Brands har öppnat på Mobilia i Malmö

bestofbrands
Best of Brands har öppnat i Malmö på Mobilia. Superkul, för de har många bra märken som Morris, Odd Molly, By Malene Birger, Hunkydory och Gant. Jag har tidigare shoppat i deras webshop.

bestofbrands2
En bild från Odd Molly-hörnan.

bestofbrands3
Och en till.

bestofbrands4
Fräscht, stor plats och bra service. Jag tog några bilder i smyg så jag tror inte de uppfattade att jag var en modebloggare som spanade in butiken. Mycket lättare då att bedöma om det är bra service för alla och det upplevde jag att det var, trots att det inte blev något köp idag.

Har du varit där?

6 Comments

 1. 2 September 2014 / 20:43

  Oh det var länge sedan jag var på Mobilia. Kram Anette

  • 3 September 2014 / 12:49

   Där har blivit fräscht och fint! Det enda jobbiga är att det är olika byggnader.

 2. 3 September 2014 / 08:32

  Åh vill bara shoppa när jag är inne på din blogg 🙂 Så mycket fint !

 3. 3 September 2014 / 08:59

  Jag gillar deras butik i Sickla jättemycket, och hade hoppats att butiken på Mobilia skulle fylla hålet efter Spirit bättre. De behöver spetsa utbudet med ett par märken man inte hittar överallt – jag kan köpa Malene Birger, Odd Molly och Filippa K i rätt många andra butiker i Malmö.

  • 3 September 2014 / 12:47

   Ja, fast jag tyckte de hade ganska många märken. Men jag håller med, några till märken som inte finns någon annanstans hade varit perfekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.