Min måndag!

dagens50
Jag vaknade tyvärr förkyld och rödögd men det har känts helt OK idag ändå. Jag hade på mig halsband från Pilgrim, topp från Zara, beige byxor från H&M och gulguldiga sneakers från Amust. Här en bild från kontoret i morse.

malmo3
Körde under förmiddagen till Malmö och parkerade på Hansa. Åt en mycket fräsch och god sallad på Redfellas. En sallad helt i min smak med matvete, nötter, svensk kyckling, edamamebönor och avokado.

malmo2
Trots Malmöfestivalen var det ganska lugnt och skönt.

malmo4
Kollade in butikerna på Hansa och såg bland annat att Naturcompaniet reade jackor från Barbour. Kommer mer bilder imorgon på shoppingtips från Hansa. Därefter blev det två möten som eventuellt kommer att leda till samarbeten.

malmo1
Innan jag stack tillbaka till kontoret igen blev det en god citronpaj från restaurangen längst upp. En halvtimme senare hämtade jag twinsen och därefter stora sonen. Och så hann jag med en fika hos mina föräldrar också med hembakade kanelbullar. Jag är bra på att fika. 😉

Middag och nattning är avklarat, veckans matkasse från City Gross har tagits emot och jag ska strax sätta lägga mig urlakad i soffan och slappa till True Blood – min absoluta favoritserie.

Vad har du haft för dig idag?

10 Comments

 1. 18 August 2014 / 21:15

  Fining! Jag älskar också att fika men har tvingats dra ner på det för att inte explodera 😉

  • 19 August 2014 / 09:09

   Jag såg då ingen explosion på facebook. 😉

 2. 18 August 2014 / 21:39

  ja men visst är den fin 😀 och jättebra nu när det var medlemspris 🙂 vad fin du är och god lunch 😀

 3. 19 August 2014 / 10:18

  Vilken bra dag! Jag skolar in sonen på föris och det går ganska bra, men vi blir ju ganska trötta…

  • 20 August 2014 / 09:49

   Ja, man blir ganska trött i början, men sen flyter det på. 🙂

 4. 19 August 2014 / 15:35

  Salladen såg riktigt mumsig ut:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.