ANNONS:

Läsarfråga: Festklädd utan att frysa i partytält

Inspiration från Net-a-Porter
Foto: Inspiration från Net-a-Porter.

Jag fick den här frågan från en läsare:

Du, tänkte fråga dig för du har alltid så bra tips: jag ska på
trettioårsfest om några veckor och funderar ju vad jag ska ha på mig…
festen är ute i partytält så vill helst inte frysa. Jag funderar antingen på
tajta, svarta jeans med lite vaxad yta och någon cool blus. Eller nån snygg
kjol och topp till. Vad tror du hade varit snyggt, några idéer? Jag vill
vara snygg och cool utan att vara överklädd i nån finklänning om du förstår
med rätt outfit känns det som att mkt kan hänga på skorna sen, pumps eller
ballerina, olika stilar =) Tack för en bra blogg! Kram

Tack snälla! Jag tycker du tänker helt rätt som inte vill frysa och då är byxor kanon för det är lättare att klä på sig mer upptill efterhand som det blir kallare. Det låter jättesnyggt med svarta vaxade jeans och någon cool blus. Precis som du skriver så sätter skorna prägeln på outfiten tillsammans med accessoarer, frisyr och makeup. Ta med dig en varm och härlig poncho eller cape att svepa om dig så du slipper frysa om det blir kallt. Tänk lager på lager så att du kan anpassa outfiten efter hur varmt eller kallt det blir och se till att inte ha för öppna skor alternativt ta med dig ett par extra lite varmare skor så du kan byta om det behövs.

Ha så trevligt på festen!

6 Comments

 1. 18 August 2014 / 16:40

  ja det är verkligen rekomenderat att göra hehe.
  nu ska jag fortsätta fixa inför morgondagens lunch kraam

 2. 19 August 2014 / 20:35

  Tusen tack! Blir nog vaxade byxor 🙂 kram!

 3. 20 August 2014 / 19:42

  Hej! Jag skulle vilja ladda ner färgguiden men jag har varken face Book eller twitter,
  Med vänlig hälsning Anna-Lena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.