Håliga jeans

haligajeans
I höst vill jag krydda upp garderoben med håliga jeans. Inte så håliga att benen ramlar ut, men lite diskret över knäna eller mindre slitna partier lagom utspridda. Och så vill jag matcha med något lyxigt som konstrast – en guldig väska, Missoni-sjal, dräktjacka eller en stram håruppsättning.

Jag har beställt jeansen på bilden från H&M och de borde komma vilken dag som helst. Båda paren har normalhög midja och jag hoppas förstås att de ska sitta bra. Annars brukar något lägre midja sitta bättre på mig.

Vad tycker du om håligt – hiss eller diss?

12 Comments

 1. 6 August 2014 / 09:18

  Såna jeans är snygga. Jag har ljusblåa jeans som det är mycket hål i och ett par mörkblåa som är något sliten i looken:)

 2. 6 August 2014 / 10:05

  Rätt så snygga, men jag gillar inte! Så Diss säger jag!

  Kram

 3. 6 August 2014 / 13:39

  Dom till vänster var inte så dumma, men annars så säger jag diss

 4. 6 August 2014 / 21:36

  Så snyggt! Kram Anette

 5. 8 August 2014 / 11:45

  Nyfiken, har du testat dem än? Skulle vara skoj att se dem på…

  • 8 August 2014 / 13:59

   Jag har testat dem och gillade dem inte. De vänstra satt ganska bra men revorna vid knäna syntes inte. Och de vänstra var väldigt tajta (från Divided). Jag skickar tillbaka båda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.