Vansinnigt kul att blogga

Jag känner mig full av bloggenergi och det känns lite nytt och spännande med förändrad design. Hoppas du hittar allt som vanligt? Jag har några mindre justeringar kvar som till exempel mindre mellanrum mellan butikslänkarna men jag hoppas det duger så länge? Ska passa på att ta bilder till bloggen imorgon när jag ändå ska festsminka mig.

Om en och en halv vecka bloggar jag med full fart igen. Jag har fått två erbjudanden om att börja blogga på andra sidor vilket känns fantastisk kul, men som det ser ut just nu släpper jag inte den här bloggen. Fast man ska aldrig säga aldrig. Oavsett så funkar alltid adressen www.kathe.nu.

P.S. Min blogg om företagande hittar du här – itstartup.nu.

4 Comments

 1. 25 July 2014 / 17:02

  Jag har också fått massa ny energi och är väldigt taggad på bloggandet. 🙂 Får ta tag i det på allvar när den här värmeböljan lagt sig, nu blir det ju mest bara bad. Haha! Din blogg är väldigt fin och lättläst!

  • 25 July 2014 / 17:03

   Härligt att du också känner så! 🙂 Vad bra att den är lättläst!!

 2. 25 July 2014 / 21:49

  Vad snygg nya designen är!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.