Inte så snygg efter träning

styrketraning
Foto: Ful direkt efter men snyggare om ett par timmar.

Det var bara jag och två andra idioter som tränade idag. Och varför då träna i den här värmen? Jo, för att jag inte njuter av värmen ändå, och då kan jag lika gärna göra lite nytta på gymmet. Man ser inte så snygg ut efteråt men efter ett par timmar när det rödflammiga har lagt sig har huden blivit lagom rosig och fått en fin cirkulation. Dessutom får jag den där extra energikicken jag kommer att behöva nu i eftermiddag. Dags att röja och städa. Eftersom jag inte gillar att städa sätter jag en tid. På en och en halv timme dammar jag så att det ryker och det som inte hunnits med får jag ta nästa gång.

4 Comments

  1. 25 July 2014 / 17:03

    Duktig du är som tränar i värmen!

    • 27 July 2014 / 11:53

      Eller så kanske det var lite dumt i den här värmen. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.