Shoppat finnmedel

finnmedel
Det är skandal att behöva köpa finnmedel när man är 40! Räcker det inte med anti-ageprodukter? Tydligen inte. Värme, choklad, chips och glass framkallar dem i en rasande fart och eftersom jag råkade dammsuga upp (tror jag) min Blemish Spot Treatment från Murad klickade jag hem en ny idag hos TheYouWay.

På dagen vill jag ha en concealer som också döljer och eftersom jag gillar Murads anti blemish-produkter köpte jag Blemish Treatment Concealer i färgen light.

3 Comments

  1. Anni
    15 July 2014 / 17:13

    Jag är också 40 och har fått massor av finnar den här sommaren. Skyller på amningen. Kanske ska pröva Murad då?

    • 15 July 2014 / 18:11

      Ja, absolut. Den jag har provat är jättebra. Tar jag den på kvällen är vissa utbrott/finnar borta redan på morgonen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.