ANNONS:

Izabella Scorupco Collection hos Smarteyes

isabella2
isabella1
Izabella Scorupco har tillsammans med Smarteyes tagit fram en limiterad glasögonkollektion. Fick bilderna ovan igår. Spännande detaljer och material som läder, spets och med inslag av glitter. Fodralet funkar dessutom som sminkväska.

– Mitt liv i LA har varit inspirationskällan till kollektionen. Ett liv som består av allt ifrån middagar i West Hollywood till solnedgångar i Santa Monica och everyday life, säger Izabella Scorupco.

Izabella Scorupco Collection släpps i Smarteyes samtliga butiker från och med vecka 35 (slutet av augusti). Kollektionen består av 16 modeller som kostar 1499 kronor med enkelslipade glas och 2999 kronor med progressiva glas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.