Söker bloggare till Replase Beauty

replasebeauty
I höst lanseras Replase Beauty som jag skrivit om tidigare, och självklart vill jag ha bra bloggare också på sajten. Jag söker därför en hudterapeut, en makeupartist och ev. en frisör. Betalning sker per sidvisning enligt överenskommelse samt att jag fixar produkter att testa och givetvis kommer alla bloggare att pushas i pressutskick. Jag kan också tänka mig erfarna skönhetsbloggare som inhämtat kunskaper om hud, hår och makeup på andra sätt.

Är detta något som passar dig eller någon du känner? Maila till info@replase.com och berätta om dig själv samt bifoga länk till din nuvarande blogg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.