Replase byggs just nu – vill du vara med och testa?

Resten av kvällen ska jag ägna åt att besvara mail och fixa en sluten facebook-grupp (eller om jag väljer Google +) för testgruppen som ska få vara med och tycka till under utvecklingen av Replase. Jag har nämligen hittat utvecklingsteam, tecknat avtal och sajten började byggas i måndags. Jättekul och spännande! Designen håller på att sättas.

Jag har blivit beviljad innovationsbidrag hos ALMI och på grund av det klarar jag av att ta fram första versionen utan andra delägare. Om allt går som jag har tänkt är min tanke att ta in fler personer i höst. Mitt mål är att öppna upp för särskilt inbjudna i september och lansera i oktober.

För att banta ner projektet så mycket som möjligt, kommer vi först att fokusera på skönhet eftersom det ligger mig varmt om hjärtat, och då lansera den avdelningen som Replase Beauty. Så om du är intresserad av att vara med i testgruppen finns det fortfarande några platser kvar. Maila till info@kathe.nu och berätta kort om dig själv. 🙂

Kort om Replase Beauty

  1. Hjälper dig att snabbare hitta rätt produkter så att du slipper surfa runt i olika webshoppar.
  2. Hjälper dig att att hitta ekologiska alternativ.
  3. Hjälper dig att hitta minst likvärdiga produkter om din favorit har slutat säljas eller om du bara vill prova något nytt.
  4. Hjälper dig att hitta rätt färg på t.ex. foundations utan att du behöver uppsöka butik.
  5. Ersätter eller är ett komplement till vanliga recensioner.
  6. Låter dig söka på nya sätt.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.