Ny hudvårdsrutin med Carita och Sensai

Mina produkter från Jan Marini tog slut för några dagar sedan, hastigt och lustigt, och jag var sugen på att testa nytt så jag började nalla på mina sparade prover. Och jag är så nöjd! På natten använder jag Mene&Moy Phytic Cream som jag har i fullstorlek sedan innan. Den innehåller innehåller syror, ger fukt och dämpar samtidigt linjer och finnar. Huden är så fin på morgonen. Jag har fortsatt att använda Biotherm Blue Therapy Eye som ögonkräm. På dagen använder jag nu dessa produkter som inte innehåller syror:

la1
Carita Lagoon Gelée är en härlig ansiktsrengöring av gelé. Priset ligger på 379 kr hos Skincity. Den känns frisk och jag använder den tillsammans med min Clarisonic Mia 2.

la3
Sensai Silk Softening Lotion (Light) är ett fantastiskt ansiktsvatten som återfutar utan att porerna täpps till. Skulle vilja påstå att tet passar alla hudtyper. För dig som inte bara vill ha ett ansiktsvatten utan också vård. Priset ligger på 529 kr hos Skincity.

la2
Carita Cotton Serum lugnar och gör huden mjuk. Den fokuserar inte så mycket på att minimera linjer, men jag tycker den är bra ändå. Priset ligger på 659 kr hos Skincity.

la4
Och slutligen använder jag Carita Rich Lagoon Cream som återfuktar utan ge en fet hinna. Priset ligger på 1019 kr hos Skincity.

Detta är inte billiga produkter men fantastiskt bra. Perfekt nu under sommaren – fräscha, lugnande och ger fukt på ett snyggt sätt. Proverna är snart slut så jag får se vilka jag köper i fullstorlekar. En rabattkod hade inte varit fel.

Inköpsställen
Carita finns hos Hudoteket och Skincity.
Sensai finns hos Eleven och Skincity.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.