Clarisonic – effektiv rengöring

Clarisonic

Nu har jag äntligen investerat i en Clarisonic, ni vet en sådan ansiktsborste som roterar automatiskt. En vidareutveckling av ansiktsborsten skulle man kunna säga. Jag har hunnit använda den enbart tre gånger men är redan fast. Den gör verkligen ultrarent och huden får en blodcirkulation som syns och känns, som efter ett hårt kardioträningspass. Den roterar inte runt på låg hastighet och tramsar runt, utan det blir verkligen fina resultat på bara en minut. Den är smidig och snabb att använda och jag är redan säker på att detta kommer att innebära att jag kommer att använda peeling vid färre tillfällen, max en gång per vecka skulle jag tro. Clarisonic använder jag både morgon och kväll.

Har ni testat Clarisonic?

Jag är medveten om att det låter som ett reklaminlägg eftersom jag är så positiv, men det är det inte, tyvärr. 😉

3 Comments

  1. 13 April 2014 / 21:17

    Intressant! Gör det ont? 😀 hehe. Tycker att det gör lite ont att använda vanlig ansiktsborste nämligen.

  2. 14 April 2014 / 06:43

    Gör inte ont alls. Däremot blossade huden lite efter första användningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.