Grattis bloggen 8 år!

grattis

Idag har jag bloggat i exakt 8 år! Jag har fått uppleva så mycket skoj, fått så roliga erbjudanden enbart på grund av bloggen och inte minst fått ett fantastiskt trevligt nätverk. Skickar också ett grattis till pappa som fyller år idag! Bilden är från hans kalas i lördags. 🙂

Vill passa på att tacka er som läser och det är riktigt kul att några av er har hängt med redan från starten 2006.

P.S. Jag började faktiskt kattblogga redan i början av 2000-talet, eller om det var i slutet av 90-talet, men förstod inte alls grejen med det då, tyckte det var roligare med diskussionsforum. Men modebloggande var riktigt kul och jag blev fast direkt.

3 Comments

  1. Eva
    12 May 2014 / 16:48

    Grattis Käthe ! Jag har varit med från början och följt din blogg. Fantastiskt roligt
    har det varit .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.