Så här ser jag ut när jag testar!

testar
Foto: In action. Coolt ljus, eller hur? 🙂

Jag har testat två spännande produkter från Rio Beauty som finns hos Halens och Ellos. Det har blivit under flera omgångar då jag slutat med dem när jag varit förkyld, haft bihåleinflammation och influensa. Jag tänkte testa en vecka till för att sedan recensera, och påbörjade därför en ny testomgång för två dagar sedan, men gissa vad som hände då? Jo, en ny bakteriell infektion, så nu får jag vänta en vecka till. Men jag kan säga så mycket att de inte är värdelösa och att det faktiskt ger resultat under tiden man använder dem. Jag har testat Rio Galvanic Vand och Rio 60 sec Face Lift, och de jobbar på lite olika sätt.

Fler som har testat – vad tyckte ni?

2 Comments

  1. 5 May 2014 / 20:27

    Har du inga snygga träningskläder att rekommendera?

    Besök oss på http://frifrakt.nu så kan du få fri frakt på din nästa beställning online 🙂

    • 5 May 2014 / 20:39

      Jag ska se om jag hittar mina favoritträningdbyxor någonstans. De är så sköna och bra. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.