Fina träningsbyxor med bomullsbas

traning3
Foto: Träningsbyxor från Nike, 549 kr hos Zalando.

Josefina ville ha tips på snygga träningskläder och då tänkte jag direkt på de här sköna träningsbyxorna från Nike. Jag tror det är samma modell som de jag har på mig på bilden i headern. Har fått jättemånga positiva kommentarer när jag haft dem på mig och de är dessutom mina allra skönaste träningsbyxor. Det fina med de här byxorna är att de har en bred mudd som inte skär in samt att tyget består av blandningen 65% bomull, 28% nylon och 7% elastan. Inget trist och obekvämt syntetmaterial (jag vet, jag har skrivit om detta tidigare).

Jag ska spana vidare efter fler snygga träningskläder.

2 Comments

  1. Kicki
    6 May 2014 / 22:17

    Det är perfekt om du tipsar om bra träningskläder som inte är av syntet. Jag hatar syntetmaterial som man blir svettig i, känns äckliga mot kroppen och som luktar illa. Föredrar att svetta ner ett bomullslinne alt. använda ull.

    • 7 May 2014 / 11:16

      Uscha ja, jag gillar inte heller syntet-träningskläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.