ANNONS:

Ingen kontorsinvigning

Vilken trist dag! Stora sonen fick några kallsupar på simningen och vi tror att det är därför han har blivit magsjuk. Bassängen var nämligen avstängd några dagar innan för rening efter en fekal olycka. Han får vara hemma och vila ut. Det blir hemmakontoret idag och jag missar första arbetsdagen på “nya jobbet” och allt trevligt vi hade planerat. Såg ändå en möjlighet att jobba undan en del hemma idag tills grannen satte igång med att borra för fullt i marken. Ni vet ett sådant irriterande, sökande bullerljud. Ja, jag vet, det är inte hur man har det utan hur man tar det. 😉 Jag ska egentligen inte klaga men kan bli irriterad när saker inte går tillräckligt fort och jag blir stoppad.

2 Comments

  1. 3 March 2014 / 11:41

    Urk! Fekal olycka lät inget vidare. Barn dricker ju halva bassängen ibland tyvärr. Hoppas han kryar på sig snabbt. Nu är ju faktiskt vabruari över så nu ska det väl snart vara slut med sjuka barn tycker man.

    • 3 March 2014 / 21:28

      Han är bra igen som tur är och jag fick massor av annat bra gjort idag. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.