ANNONS:

Flytande foundation från Lancome

lancomemiracle

Jag fick hem ett test  av Lancômes nya flytande foundation Miracle Air De Teint. Ja, den är faktiskt så pass flytande att den har en pipett! Jag vet det låter helt galet men den är så bra. Jag har aldrig varit med om något liknande – en foundation som är så tunn och samtidigt täcker medium, ger lyster och ger en matt yta utan att sätta sig i linjer. Efter några dagars testande gick jag raka vägen tillbaka till Kicks i Trelleborg och köpte den. Det går att få till klubbpris hos Kicks just nu för 364 kr vilket motsvarar 20% rabatt. Den blir en perfekt sommarfoundation.

Har du testat den?

2 Comments

  1. 2 March 2014 / 22:14

    Tack för tipset! Låter som en perfekt sommarpryl 🙂

    • 3 March 2014 / 21:29

      Så lite så! 🙂 Jag tror också den blir perfekt då!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.