Lånat hem glasögon från Specsavers

spec

spec2

Jag har lånat hem de här tre bågarna från Specsavers i Trelleborg. Just nu har de ett erbjudande som innebär att man får två glasögon till priset för ett, vilket passar mig bra för jag behöver både nya glasögon och solglasögon. Jag måste nämligen ändra min styrka. Jag är ganska nöjd med mina nuvarande bågar men det är alltid bra att vidga vyerna. 😉

Det som var riktigt glädjande var att butikspersonalen direkt sa att jag var varm i färgerna och att guld passar mig bra. Det här med varmt och kallt är något som kommer allt mer och det är kul att allt fler får upp ögonen för hur stor skillnad det faktiskt gör. 🙂

Någon båge du gillar?

7 Comments

 1. 17 February 2014 / 17:37

  Verkligen kul att de såg att du är varm i färgerna!
  Bågen i mitten tror jag du skulle passa bra i!
  Kram
  Carina

  • 17 February 2014 / 20:38

   Visst är det! 🙂 Tyvärr tror jag de blir lite för “hängande” på mig. ;( Kram

 2. marita
  17 February 2014 / 18:45

  Glasögonen i mitten har jag just skaffat mej, mina första glasögon och dessutom progressiva. Men själva bågarna är jättefina, jag är jättenöjd.

  • 17 February 2014 / 20:37

   Jättefina, men jag är osäker om jag passar i dem.

 3. Carro
  17 February 2014 / 21:12

  Gillar dom längst ner!

 4. Emelie
  20 February 2014 / 19:32

  Åh! Finns det något namn eller nummer på de som är i mitten? 🙂 Har bara lyckats hitta modellen i silver, men guld vore ju toppen!

  • 23 February 2014 / 21:58

   Jag ska försöka kolla upp det imorgon. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.