Ny dräktjacka

dragt

Just nu ger Lindex 25% rabatt på en valfri vara. Rabattkoden är SEF0725 och den gäller över helgen. Jag tänkte först slå till på den ljusa dräktjackan (som jag väljer att kalla den här typen av jacka) som jag redan har (!) men tog med en svart liknande i provrummet och kom där fram till att det var den svarta jag skulle ha. Jag får helt enkelt ha en blus, t-shirt eller linne under så att den färgen kommer närmast ansiktet. ;).

8 Comments

  • 17 February 2014 / 20:40

   Haha, jag vet. 🙂 Jobbet kräver det typ. 🙂 Men jag lovar att kompensera till max.

 1. 15 February 2014 / 21:18

  Kan man få se den på? Jag är nämligen också lite sugen på den svarta men var rädd att den var jättekort.

 2. Anna
  15 February 2014 / 21:45

  Är det inte den ljusa du redan har?? Kan man få se den på?

  • 17 February 2014 / 20:39

   Ja, det stämmer! Jag tror jag har hunnit publicera en bild nu där jag har den på?! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.