De snyggaste skor någon har skådat

barfota

Så kallade barfotaskor för bättre kontakt vid benträning. Frågan är om jag “vågar” ha dem på mig, utan att dö av skratt. 😉 Till saken hör att jag avskyr allt som har med tår att göra inklusive tåstrumpor. Tår ska gömmas undan! 🙂

Tycker du att de är snygga?

4 Comments

 1. 12 February 2014 / 15:41

  Haha, de är asfula men bara de är funktionella så. Har testat tåstrumpor en gång och de åkte av lika fort som jag satte på dem. Så obehagligt att ha något mellan tårna. Huuu! Du får berätta om de här är bra. Är de sköna?

 2. 12 February 2014 / 18:27

  Haha, nä de är INTE snygga!!! Däremot har jag vant mig vid dem först genom att var och varannan kotte på mitt gym hade dem, och sedan genom att köpa ett eget par. De är verkligen fantastiska. Världens bästa grepp!

  Du verkar ha köpt helt rätt modell dessutom. Jag har de som heter “Entrada” och är skurna som en ballerinasko d.v.s. täcker knappast något av fotryggen. Det är helt hopplöst för jag trampar ur hälen hela tiden. Ångrar att jag inte köpte en lite rejälare modell.

  Nu har jag kompletterat med de här om möjligt ännu fulare tåskorna : http://www.sportamore.se/produkt/24741-inov-8-evoskin-uni-svart?gclid=CIaY0NmOx7wCFWKzcgod4BQAtw

  Köpte mina på Ebay för 150 kr dock. Mest för att testa hur det känns att ha rent silikon runt foten. 😀

 3. eva
  12 February 2014 / 21:40

  Hi hi, nej fruktansvärt fula!!!

 4. Anna
  13 February 2014 / 08:34

  Jag tycker de är häftiga. Jag gick längre och köpte rosa. 🙂
  Jag springer i mina, tycker de är sköna. Passar mig
  Jätte bra att springa barfota.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.