ANNONS:

Vårfint med volangkjol

volangkjol2

Jag hade tänkt göra en budgetvariant på den här looken från Net-a-Porter med kjol från Isabel Marant, men jag hittar inte volangkjolen på Gina Tricots hemsida, så jag bara tipsar om outfiten för er som också gillar korta volangkjolar. Ganska svårt att hitta dessa kjolar i budgetklassen numera men Gina Tricot har kvar i en del butiker, dock inte i Trelleborg där jag är “stammis”. 😉 Senast jag såg den var på Nova Lund.

image2840
Foto: En gammal bild från mars 2008. Någon som kommer ihåg den?

Jag får väl rota fram mina gamla blommiga volangkjol från Mango. Tyckte så mycket om den!

P.S. Personligen gillar jag boots bättre till den här typen av outfit än vita, spetsiga ballerinaskor. Man alla kan ju göra som de tycker känns bäst! 🙂

2 Comments

  1. eva
    5 February 2014 / 18:53

    Ja, jag kommer ihåg den. Den är jättesnygg

  2. eva
    5 February 2014 / 18:58

    jo, jag kommer ihåg. Den är jättesnygg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.