ANNONS:

Har hittat en klänning! :)

blom
Foto: Snabbtest framför spegeln i mörka underkläder. Det blir förstås ljusa sen vid första riktiga användningstillfället.

Jag har äntligen hittat en styck klänning jag trivs i. Den kommer från Jovonna och köptes hos Asos för 472 kr på rea. Normalpriset ligger på över 900 kr. Jag är så nöjd! Men, det är ingen vardagsklänning utan funkar till finvardag eller sommarfesten. Men den kommer att bli använd en hel del känner jag redan. Den slutar ovanför knäna men är inte för kort. Det bruna skärpet tog jag av för det förstärker bara min icke-midja. Om jag väljer att ha ett skärp kommer jag att använda ett som smälter in med klänningen.

Jag tänker inte be om ursäkt för att jag är så blek och tänker fortsätta att vara så här blek fram till april. 😉

6 Comments

 1. 31 January 2014 / 14:01

  Vilken söt klänning! Lite lustigt, men jag skrev precis också om min nya klänning och nämnde att skärpet i avvikande färg framhävde min midja precis som jag vill.
  Vad smart att även tänka precis tvärtom om man inte vill dra uppmärksamhet till midjan och då välja en färg som smälter in. Det är kul hur man kan trolla med färg och form och hela tiden upptäcka nytt 🙂

  Jag vet inte du vill blogga något om träning. Men annars läser jag gärna om nybörjartips för att våga börja på gym. Till exempel är jag alltid vrålhungrig oavsett hur mycket jag äter till frukost. Vad kan man äta minuterna innan träningen? Det finns så mycket att läsa om träning, men ofta känns det för avancerat.

  • 3 February 2014 / 21:31

   Tack! Ja, kul att man kan framhäva lite som man vill. 🙂
   Det finns så många experter som kan bättre än mig men jag ska försöka knåpa ihop ett inlägg. 🙂

 2. Emma
  1 February 2014 / 08:21

  Fin klänning och en bra blogg du har! Och sen tycker jag det är fint att vara blek 🙂 är ju inte så hälsosamt att sola så mkt.

 3. 1 February 2014 / 12:23

  En riktigt Käthe klänning 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.