Konsult inom sociala medier

 

För fem dagar sedan bestämde jag mig för att komma högt upp på Google när någon söker på rea och ikväll ser jag att jag ligger på tredje plats, före Nelly. Yes! 😉 Jag måste ju testa själv innan jag gör samma saker med mina kunder. Glömde att logga ut. 🙂 Men sök på Stylistonline. Det tog dock någon månad.

Jag vet inte om ni känner till det, men jag arbetar också som konsult inom sociala medier och e-handel i min firma. Det kommer mer info om det när jag kan släppa min hemsida (håller på att bilda ett AB för att övergå till den företagsformen och väntar på att Bolagsverket ska godkänna namnet). Företag som är intresserade av hjälp med sociala medier och/eller e-handel kan dock maila till info@kathe.nu redan nu.

2 Comments

  1. 3 January 2014 / 20:06

    Fast din google-sökning är väl anpassad efter vad du brukar gå in på för sidor och vilka sökord du brukar använda? För hos mig är det helt andra resultat när jag googlar rea 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.