Dagens reashopping

94
Foto: I Gina Tricot-butik tidigare idag där jag såg den guldiga paljettkjolen på rea.

reakop
Foto: Kvällens kvitto från webshoppen.

Rubriken antyder att jag reashoppar varje dag men så är det verkligen inte. 😉 I butik reafyndade jag förra veckan en guldig topp och ett par mörkblå byxor med diskret mönster från MQ (som FYI har halva priset på alla reaplagg) och ikväll klickade jag hem den där guldiga paljettkjolen jag tjatat om och en t-shirt jag rean har som är välanvänd. Gina Tricot har fler paljettplagg på rean, bl. a. min gröna paljettkjol.

2 Comments

  1. anna
    2 January 2014 / 23:01

    Jättefina! Lite nyfiken, när använder du dessa glittriga plagg??

    • 3 January 2014 / 00:10

      Jag tänkte använda dem på kommande fester. Jag ser det långsiktigt också, kommande nyår o.s.v..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.