Tävling andra advent – ett helt kit från Gilda Cosmetic

gilda

Ny tävling och den här veckan kan du vinna ett helt kit från Gilda Cosmetic bestående av rengöring, ansiktsvatten, dagkräm, handkräm och fotkräm till ett värde av 1385 kr. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingsuppgift: Dela med dig av dina anti-stresstips inför jul. Hur hinner man få till julkänslan utan att jobba ihjäl sig? 🙂 Tävlingen pågår fram till och med den tredje advent och vinnaren presenteras måndagen den 16 december. Lycka till!

Vinnaren i förra adventstävlingen har publicerats här.

VINNAREN!
Grattis till Elisabeth som vann! Maila till info@kathe.nu inom en vecka för att göra anspråk på din vinst. 🙂

11 Comments

 1. 8 December 2013 / 12:01

  Jag är med =)

  mitt bästa tips är att inte stressa upp sig med julbaket. jag blir väldigt stressad över det och undrar hur jag ska hinna. men allt går ju att frysa in! man behöver inte göra allting dagen innan julafton. baka bröd, lussebullar, köttbullar, m.m. två veckor innan och frys in. beställ julklapparna på nätet och man slipper springa i hundra olika butiker tillsammans med alla andra.

  ta en stund varje kväll och tänd lite ljus, ha adventsstjärnan lysande, värm lite glögg och mumsa i tystnaden med lite pepparkakor. sno en lussebulle från frysen och värm den i micron, då kommer julkänslan med en gång.

 2. Mia
  8 December 2013 / 12:03

  Först och främst: delegera 🙂 och planera, om man har koll på saker och ting känns det sällan så stressigt! & ta dig tid att njuta av vacker julmusik och tända ljus. Sätt barnen på att göra nejlikeapelsiner (snabbt julstämningstips!) Andas in doften av nejlikeapelsiner och julgran, tappa upp ett skönt bad och stäng in dig! Andas ut och njut!

 3. Åsa
  8 December 2013 / 12:17

  Dela på arbetsbördan! För mig är det viktigt att köttbullarna, pepparkakorna och lussebullarna är hemmagjorda men vi delar på arbetsbördan, någon gör köttbullarna, en annan pepparkakorna och en tredje lussebullarna. Ja, det bli en herrans massa köttbullar men det är också det enda jag behöver ta ansvar för och det är lite kul att göra dom extra goda eftersom många ska njuta av dem. Jag viger en dag åt detta och när det är gjort kan jag andas ut för då är det största jobbet gjort och jag kan slappna av.

 4. Christine
  8 December 2013 / 14:47

  Bästa antistresstipset?
  Att inse att det blir jul oavsett om det finns en avprickad lista eller ej. Att kunna stryka saker som egentligen ingen äter eller uppskattar. Att förstå att det barnen minns när de blir stora är inte huruvida golven var skrubbade med tandborste utan om mamma och pappa var närvarande, sams och avkopplade. Lägg energi på det som spelar roll i längden, att vårda nära relationer. Julstämning när det är som bäst <3.

 5. 8 December 2013 / 14:50

  Bästa tipset är att komma ihåg att det inte finns några “måsten”
  Man kan köpa maten och kakorna färdigt och det måste inte vara storstädat.

  Gör en planering där EN sak per dag ska göras, planera dessutom en en halvtimme per dag då man gör något avslappnande något man mår riktigt brr av. Glögg med vännerna eller ett avslappnade bad ?

  Julen ska vara stressfri och God ?

  God Jul!
  *hoppas på omtanke till min vintertorra hud* 🙂

 6. Emma
  8 December 2013 / 15:03

  Mitt bästa tips är att dra ner på mängden saker, fokusera på kvalité och använd julefriden till umgås med nära och kära.

  Mer konkret:
  – Ta bort mat från julbordet och det julgodis som inte är ett måste eller alla gillar. Fokusera på det bästa som man inte kan vara utan, och dela upp vad som ska ätas osv. till fler dagar än bara själva julafton.
  – Sen är det alltid bra att planera och förbereda. Vissa saker kan göras en vecka innan jul, vissa saker dagen innan julafton.
  – Dra ner på julklapparna. Man kan välja att istället köpa bättre men färre saker, köpa två paket för 40-50 kr var och köra julklappsleken, eller så bestämmer man att alla köper åt en person var och lottar vem som köper till vem. Eller så kör man helt utan julklappar 🙂
  Ja jag tror det handlar om, som andra redan skrivit här, att inse att det inte finns några måsten och att man inte behöver alla prylar och saker för att skapa mysig julstämning.

 7. Annica
  8 December 2013 / 17:30

  Glöm inte bort dig själv. Stanna upp och njut av stämningen ljusen, dofterna och maten. Laga den mat du gillar, skratta och tillsist unna dig egen tid varför inte ett hemma spa just för dig?

 8. Malin
  8 December 2013 / 19:05

  Mitt bäst tips: En dag i taget, och gör bara det som du själv känner för och vill. Det blir jul ändå:)

 9. Helene Ljungberg
  9 December 2013 / 16:36

  För att slippa stressa som en galning tycker jag det är bra om man kan planera för julen under hela året.Köpa julklappar som passar när man har tillfälle,då blir det inga inpulsköp och mera genomtänkt,kanske man kan tänka lite mera på vår miljö och köpa på second hand/loppisar.Mat kan man förbereda nån månad innan och förvara i frysen tex.Detta resulterar i en lugnare jul 🙂
  GOD JUL!

 10. Elin
  9 December 2013 / 20:45

  Mitt bästa tips är faktiskt att gå till Gilda skolan eller liknande och unna sig en skön behandling.
  Jag var där mitt i julstressen förra året och fick en massage, ansiktsbehandling och pedikyr och manikyr. Kände mig så fräsch och fin inför julen.
  När man väl ligger där på en skön bädd med gosiga handdukar och blir ompysslad så är det svårt att inte stressa av. Så att investera tid i sig själv och sitt utseende gör att man både känner sig lugn inombords och strålar utåt!
  Ha det fint. Elin

 11. Inger
  10 December 2013 / 23:15

  Jag sjunger i kör och tar ut mig på intensiva gympa pass och äter så lite socker som möjligt
  Resultat man mår toppen och orkar mycket mer. Umgås även mycket med dina vänner och strö positiva kommentarer runt dig. Glada vänner = jul känslan kommer som ett brev på posten
  🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.