Tävling första advent – vinn en SodaStream Source

soda
Varje söndag fram till jul blir det ny tävling här i bloggen. Först ut är en SodaStream Source som designats av Yves Béhar. Eftersom många är på julklappsjakt blir tävlingsuppgiften att komma på den bästa julklappen. Glöm inte att skriva vem den är till. Vinnaren utses söndagen den 8 december så håll koll här om du vunnit. Värde på vinsten är ca 999 kr. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Lycka till! 🙂

Mer info om produkten du kan vinna:

Röd SodaStream Source i design av Yves Béhar

SodaStream Source, designad av den världskände miljökämpen Yves Béhar, är julklappen som värnar om miljön och samtidigt pryder ditt kök. Finns med maskinhölje av borstat stål i färgerna vit, svart, röd och blå, samt med maskinhölje av glansig plast i färgerna vit, svart och röd.

Den iögonfallande men stilrena designen är en del av konceptet ”reducera och förfina”, som har varit ledmotivet i Yves Béhars formgivning. Även tekniken är nytänkande, innovativ och användarvänlig. Med endast ett klick fästs flaskan vid maskinen och avlägsnas på samma sätt. Kolsyremängden ställs in genom att hela framstycket förs nedåt och visar kolsyrenivån på en intuitiv LED-display. SodaStream Source drar blickarna till sig och gör sig bäst centralt placerad i hemmets hjärta som en trotjänare för uppfriskande drycker.

Yves Béhar brinner för hållbarhet och är känd för sitt miljöengagemang. Béhars starka tilltro till att design kan åstadkomma positiva förändringar både socialt och för miljön, återspeglas ofta i hans designprojekt och kreationer. Béhars verk finns med bland permanenta utställningar hos museum världen över, inklusive MOMA och Popodou Center i Paris.

Grattis Anna som tipsade om hemgjort vaniljsocker! Maila till info@kathe.nu för att göra anspråk på din vinst.

34 Comments

 1. 1 December 2013 / 09:35

  Den bästa julklappen är en upplevelse:
  bio med 7-åringen, leklandet med 5-åringen, teater till mormor och morfar, restaurangbesök till bästa kompisen, hotellnatt med sambon ?

  Det är saker jag själv skulle älska att få 🙂 🙂
  En SodaStream är också en upplevelse, snygg och hela familjen kan njuta av goda drycker 🙂

 2. 1 December 2013 / 09:36

  Ops, fel mailadress på inlägget innan, här kommer den rätta 🙂

 3. Pernilla Thunholm
  1 December 2013 / 10:21

  Bästa julklappen förra julen gav jag till min pappa med sambo som har allt. Jag köpte “lekpaket”, “vaccinationspaket” och “matpaket” (tror att det hette något åt det hållet) från SOS Barnbyar. Det kändes bra att ge och var väldigt uppskattat.

  Trevlig första advent!

 4. 1 December 2013 / 10:50

  Den bästa julklappen till mig skulle vara just en soda streamer
  Jag skulle dricka mer vatten vilket jag är dålig på och tänker satsa nästa år stort på hälsa ch mig själv

 5. Lina Vistrand
  1 December 2013 / 11:37

  Min bästa julklapp är en hotellfrukost i Sthlm till min man. Det vore så skönt för honom och mig att sitta tillsammans i lugn och ro och äta en lång god frukost. Det är något som han verkligen skulle uppskatta.

 6. Egzona
  1 December 2013 / 11:59

  Jag skulle vilja ge den här till mina föräldrar, då dem behöver få i sig mycket med vatten. Så bästa julklappen till dem är just SodaStream Source

  Trevlig första advent!

 7. Anna
  1 December 2013 / 12:29

  Mitt julklappstips är hemgjort vaniljsocker. Man tar en fin vaniljstång och mixar den länge i matberedaren med vanligt strösocker, och sen har man ett underbart vaniljsocker. Jag har gett vaniljsocker tidigare år i julklapp, och när jag frågade min pappa vad som stod på hans önskelista i år så var det just hemgjort vaniljsocker. Så det får det bli!

 8. Petra
  1 December 2013 / 13:12

  Årets julklapp blir kokboken “Grön mat” av Hugh Fearnley-Whittingstall. En fantastisk vegetarisk kokbok full av inspirerande och lättlagade recept! Den kan motivera alla att äta mera vegetarisk mat och därmed göra en insats för miljön.

  • Hedvig
   1 December 2013 / 14:58

   Presenten kan vara till vem som helst eftersom shopen har presenter till alla 🙂

 9. nina
  1 December 2013 / 17:06

  Bästa julklappen måste vara en spaupplevelse med min pojkvän 🙂

 10. Frida
  1 December 2013 / 18:15

  Jag har just köpt en bra julklapp till min man- en start i ett millopp i juni. Då får han motivering till att träna vilket får honom att må bra! Och mår han bra så mår jag bra!

 11. Lotta Larsdotter
  1 December 2013 / 18:51

  Skulle överraska min kära man med denna fina Sodastream om jag vann! Då slipper vi springa till affären med pant och kommer säkert också spara en slant!

  Annars är mitt julklappstips ett presentkort ! Alltid välkommet!

 12. Linda N
  1 December 2013 / 19:02

  En julklapp som både är kul att ge och att få är en vardagslyxig ansiktsbehandling, massage eller liknande. Såna saker som man sällan unnar sig själv är alltid trevligt!

 13. Kajsa Anka
  1 December 2013 / 19:35

  Jag skulle ge bort ett presentkort på massage till min dotter! Det vet jag att hon skulle tycka mycket om =)

 14. Johanna
  1 December 2013 / 19:36

  Hej Käthe,
  Nu har ju du börjat på en ny karriär, och jag tycker faktiskt att en perfekt julklapp är en konsultation eller kanske en timme på stan med personal shopper. Varför inte? Jag hade själv blivit väldigt glad för en sådan julklapp och jag tror min syster också hade blivit det. Det är en perfekt julklapp till henne!

  Ett litet tips är ju att lotta ut något sådant på bloggen? 🙂

  Hoppas på vinst med soda streamer, har länge velat köpa en sådan!

  Hälsningar Johanna

 15. Maria Searle
  1 December 2013 / 22:44

  I ärlighetens namn har många av oss allt vi behöver. Den bästa julklappen ges av någon som ser ett behov hos en annan människa, en blomma till en sjuk vän, ett samtal till någon ensam, en massage till någon med trött, värkande rygg. Det är mitt motto denna jul, att se behov hos människor som kommer i min väg.

 16. Emma
  1 December 2013 / 23:19

  Som student hitter man gärna på trevliga julklappar som inte kostar allt för mycket. En variant är att baka något gott men eftersom det redan är så mycket godis och mat under julen tycker jag det finns roligare alternativ. Något som alltid funkar är att köpa en trevlig ram och framkalla ett fint kort på personen, ensam eller tillsammans med vänner eller familj. Det är sådant man lätt glömmer bort att ordna med själv eller tar sig tid att göra i den hektiska vardagen så det tycker jag är en jättebra, personlig julklapp och personen som får den har troligtvis stor glädje av klappen.

  Vi tog t.ex. foto på hela familjen för två jular sedan. Fotot blev väldigt bra men ingen har hunnit framkalla dessa än så det tänkte jag blir en bra julklapp till familjen, varsitt inramat foto 🙂 En sådan julklapp funkar ju även till “personen som har allt”.

 17. Sara
  2 December 2013 / 12:23

  Åh, denna skulle jag vilja ge till min man för en sådan önskar han sig!

 18. Helene Ljungberg
  2 December 2013 / 15:42

  Den BÄSTA julklappen skulle vara något som är köpt från en second hand/loppis,bra för vår miljö och som inte stöttar den enorma köphysterin som är med att alltid köpa så dyra prylar.
  GOD JUL!

 19. 2 December 2013 / 21:47

  Mitt julklappstips är en fotobok. Många har dyra systemkameror nuförtiden och tar många fina foton som aldrig “syns” mer än då man kanske bläddrar igenom dem i datorn nån gång ibland. Att få ner dem i en bok och summera året eller dokumentera en härlig resa ger så mycket mer. Ger så mycket glädje. Och minnen. Och en chans att återuppleva det fina igen. Och igen. Och igen… 🙂

 20. Niten
  3 December 2013 / 11:14

  Bästa julklappen i år tanker jag köpa till min sambo. Han har börjat använda glasögon och nu är det de glasögon han fått via jobbet som han bär – inte högsta modefaktor……
  Jag vill ge honom ett par riktigt snygga glasögon som han kan trivas i och känna sig snygg i – det blir ju en bonus även för mig, som ser honom ofta!

 21. Ann-Kristin B
  4 December 2013 / 17:31

  Bästa julklappen i år är ett bidrag till Djurens Vänner som gör sitt bästa för att se till att utespringande katter kommer in i värmen och att ensamma hundar hittar nya hem.
  Det kanske inte är så flashigt men det värmer i hjärtat.

 22. Linda Marie Lövgren
  5 December 2013 / 06:29

  Den bästa julklappen vill jag ge till hela min familj, och det är att min pappa som nyss opererat hjärtat ska bli friska så han kommer hem till oss till jul. <3

 23. Jessica Hellström
  5 December 2013 / 06:45

  Den bästa julklappen i år blir långfärdsskridskor åt hela familjen, då får vi åka skridskor ihop, njuta av naturen, fina isar och förhoppningsvis massa soliga vinterdagar, det kommer garanterat bli grillning av kolbullar och varm choklad i termosarna – så gemenskap och göra något tillsammans är min julklapp till min underbara familj!

 24. Mia
  5 December 2013 / 09:57

  Bästa julklappen – till den som redan har allt – är något hemmagjort från köket, kanske goda kakor eller heminlagd sill, gärna med en vackert handskrivet recept till så de kan baka/laga det själva sen om de vill. Uppskattat och det visar att du har tagit dig tid att göra något med kärlek, dessutom när allt är uppätet är det ingen pryttel som tar plats eller måste dammas 🙂

 25. Birgitta Abrahamsson
  5 December 2013 / 22:48

  Den bästa julklappen ger jag till min dotter som i år får fira riktig jul med paket och god mat tillsammans med oss i familjen. Hon har nyligen övervunnit sin svåra elakartade cancer med jobbiga behandlingar. Så i år känns det verkligen som jul igen. Håller tummarna hårt!

  Kram/ Birgitta

 26. Madelene Abrahamsson
  5 December 2013 / 22:56

  Den bästa julklappen i år ger jag till mig själv. Förra julen var jag helt sängliggande i svår cancer och kunde inte gå alls. Hade ingen aptit efter alla tuffa cellgiftsbehandlingar. Så något riktigt julfirande och god mat blev det inte alls. Men jag övervann den hemska sjukdomen! Så i år kan jag verkligen fira jul på riktigt och njuta av den goda maten. Att få vara frisk nu är absolut den bästa julkappen jag kan tänka mig. Håller tummarna!

  Kram Madelene

 27. Rolf Abrahamsson
  5 December 2013 / 23:00

  Den bästa julklappen ger jag till mina älskade små barnbarn som då ska få en resa till Legoland till sommaren. Att få fira jul tillsammans med dom får mig att må riktigt bra. Håller tummar och tår!

  Mvh Rolf

 28. Robert Schirman
  5 December 2013 / 23:05

  Bästa julkappen ger jag till min underbara flickvän, som då ska få en spabehandling. Hon kan verkligen behöva lite avkoppling efter ett tufft år med elakartad cancer och tuffa behandlingar. Hon betyder allt för mig och jag vill verkligen ge henne det. Håller tummarna så hårt jag kan!

  Mvh/ Robert

 29. Julia
  7 December 2013 / 14:15

  Alltså inte för att låta klyshigt nu bara för att det är en tävling om en soda stream men..
  Detta är den perfekta julklappen till min far tycker jag.
  Blanda din dricka eller kör naturell,
  Bubblor och smaker gör den traditionell,
  Ett sundare alternativ istället för cola,
  Och den är så mycket bättre för din munhåla,
  En räddare skulle detta vara på fredan,
  Läs bara och jämför med länken nedan,
  Jag tänker speciellt på min far,
  Som har druckit cola i alla sina dar,
  Det är mest han som skulle behöva denna manick,
  För då skulle hans hälsa bli i bättre skick.
  http://www.doctorsnatural.se/TEMANUMMER/2009-06-24-coca-cola-healthproblems.htm

 30. 7 December 2013 / 15:39

  Den bästa julklappen är att kombinera flera i en! Till exempel, en weekend till föräldrarna. De får en hotellweekend och i samma julklapp presentkort på en bra restaurang, presentkort på någon favoritbutik de gillar och om det är i stockholm så kan man ge bort en dagskryssning där de får äta gott. En sådan weekend med hotell och upplevelser lever man länge på.

 31. Sandra Petersson
  7 December 2013 / 20:52

  Den bästa julklappen är att ge bort ett gåvobevis från t ex rädda barnen att pengar dit är skänkta i den personens namn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.