En rulle pack-tejp

20131117-090345.jpg

Igår röjde vi hobbyrummet för att ställa ner Nintendo Wii åt stora sonen där. Jag har en liten gymhörna i samma rum så nu kommer jag åt den också. Perfekt när man inte kan komma iväg. Vi hittade massor av leksaker till 2-åringarna och jag blev också glad för mitt fynd – en rulle pack-tejp. 🙂 Precis vad jag behöver nu när jag ska skicka iväg en kamelfärgad halsduk från Acne och de cognacsfärgade bootsen från Vagabond. Halsduken var jättefin men färgen stämde inte med mina egna färger.

Jag passade också på att slänga/ge bort rester av lagret från Modemecka-tiden, men jag sparade fina (och dyra) bh:ar från Huit som ska bli tävlingsvinster i adventstävlingarna i december. Det blir tävling varje adventssöndag här i bloggen. Det tar väldigt mycket tid att ha hand om en julkalender med tävlingar precis varje dag så därför satsar jag på varje söndag. Bland vinsterna finns en köksmaskin, ett helt kit med bra hudvård och bh:ar från Huit, men den fjärde advent är inte klar än.

P.S. Jag har tyvärr blivit förkyld men måste bli frisk snabbt som attan. Har för mycket skoj som händer i veckan så jag vill vara frisk! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.