ANNONS:

Jag frågar er så frågar ni mig!


Dags för en frågestund tycker jag! Fråga vad ni vill! 🙂 Jag vill passa på att fråga er också. Jag skulle vilja veta vilka ni är, varför ni läser min blogg och vilken typ av shoppingtips ni gillar bäst. Varför vill jag vet det? Förutom att jag är mycket nyfiken vill jag veta hur jag ska utveckla min blogg så jag lägger fokus och energi på rätt saker. Vilken typ av tips och shoppingtips vill ni ha?

Uppdaterat kl. 20:07
Jag har “klistrat” det här inlägget så det ligger längst upp även när jag uppdaterar med andra inlägg. Tackar så jättemycket för kommentarerna så länge. 🙂

Uppdaterat söndag kl. 09:00
Tack för era svar. Jag har en tydlig bild på vad jag ska satsa på. 🙂

16 Comments

 1. Jaana
  14 November 2013 / 10:35

  Hej! Jag är en nybliven 42-åring med stort intresse för träning och mode. Bor i Göteborg med min man och tre barn i åldrarna 4, 12 och 16. Mitt träningsintresse bejakar jag flitigt genom löpning och gymbesök. Däremot är mitt modeintresse mycket mindre synligt. Har ingen stil och ingen koll på färger och snitt etc. Men jag läser gärna om mode och här kommer din blogg in. Jag gillar din stil och tycker att du har en bra mix av både dyrt och mindre dyrt. Helt enkelt plagg som jag skulle kunna köpa. Mina klara favoriter är inlägg där du har plockat ihop en budget-mix av dyra designuppsättningar. Tack för dessa!

 2. Maja
  14 November 2013 / 10:45

  Jag har läst din blogg i ganska många år och nu tycker jag att den är bättre än någonsin. Det märks att du har tänkt igenom din blogg och vet vad du vill skriva, istället för att bara skriva något som jag upplever att många andra bloggare gör.

  Jag gillar också dina budgettips utifrån dyrare outfits, är dålig själv på att titta på sådana sidor och inspireras. Något som jag gärna ser mer är att du testar kläder som finns i affärerna. Jag tänker att du kan göra inlägg om snygga saker du hittar på hemsidorna, t ex på Åhléns eller Lindex och sen visa dem i verkligheten och recensera dem utifrån kavlitet och storlek.
  Jag ser också gärna mer tips på hur man får ihop en bra garderob, basplagg etc. Vet att du skrivit en del om det men det tål att läsas igen!

  Någon fråga till dig då, kanske om du har någon “modedröm” dvs något plagg, skor eller väska du skulle köpa om pengar inte var problemet… 🙂

 3. Lina
  14 November 2013 / 11:14

  Hej,
  Jag är en trettioåring som bor i Helsingborg men jobbar i Malmö. Är intresserad av träning och mode, och älskar att få inspiration genom bland annat bloggar. Jag gillar speciellt dina inlägg med vad du har hittat i olika butiker och dina “få lyxstilen till budgetpris”-inlägg.
  Jag tar gärna emot tips på bra basplagg, såsom bästa t-shirten etc.

 4. Christine
  14 November 2013 / 12:43

  Hej! 31 år, gillar att läsa om kläder, mat&bak och barn. Din blogg sticker ut med konkreta shoppingtips i bra prisklasser och du blir bara bättre och bättre! Gillar också rabattkoderna. Och att du är mänsklig, ingen trist fasad av perfektion (ta det på rätt sätt!). Och att du tipsar om skönhetsprodukter. Och bloggar om hår. Egentligen gillar jag nog hårinläggen mest, är besatt av mitt eget svall :-).
  Vill fråga om ditt bästa tips på enzympeeling, om du har nån favorit där.
  Kram!

 5. vera
  14 November 2013 / 15:46

  Särskilt intressant att du skriver om färg och stil och hur man ska tänka om vilka färger som man ser bäst ut i. Vill gärna läsa mer om det. Det tycker jag är intressant eftersom det har betydelse oavsett vilken typ av plagg och stil man klär sig i. Jag tror mig läsa mellan raderna ibland att det finns väldigt mycket kunskap hos dig om vad som klär dig bäst när du skriver om färger. Vill gärna läsa mer om olika förslag hur man väljer och kombinerar utifrån sina egna färger på hud, ögon och hår. Tack för en inspirerande blogg och ett mycket trevligt uttryck!

 6. 14 November 2013 / 20:17

  Jag har ingen modedröm just nu. Måste jag säga något så skulle det vara att kunna shoppa en helt ny garderob i en lyxbutik. *haha* Annars är jag väldigt sugen på en opraktiskt, lyxig sportbil som går att köra fort. 😉

  Min favorit när det gäller mild enzympeeling är den från Guinot jag bloggat om tidigare. Perfekt för att förfina hudytan innan fest.

  Och tack för alla fina svar! 🙂

 7. Anna
  14 November 2013 / 22:19

  Hej! Jag är 33 år och inflyttad till Malmö från Stockholm. Föräldraledig tvåbarnsmamma som saknar lyxen att få drömma i Stockholmsbutikerna.
  Kanske kan du kolla in Köpenhamn och tipsa om några butiker förutom de stora varuhusen och butikerna längs Ströget?

  Läser din blogg dels för alla bra tips på rabatter men även för du har börjat skriva intressanta saker om färg och hur man ska tänka med kroppen. Önskar bara att man kunde få veta om man själv är en pelare eller vad de nu är Trinny och Susanna kallar kroppstyperna för. Saknar inlägg om barnkläder och tips på rabattkoder i barnbutiker.

  Fråga till dig: vilka kändisar inspirerar dig modemässigt?? Ha en fin kväll??

  • 17 November 2013 / 09:12

   Jag är så dålig på det här med kändisar och vad de har på sig. Jag inspireras mycket av outfits på Net-a-Porter och andra dyra webbshoppar och från modetidningar. Bloggar också men inte lika mycket länge.

 8. Carro
  15 November 2013 / 04:29

  Är väldigt intresserad av att få hjälp med vilka färger man passar i, kommer du erbjuda färgrådgivning online? Det skulle vara väldigt lärorikt!
  Själv är jag 43 år och är väldigt intresserad av mode och hudvård.
  Tycker att det är väldigt roligt att se dina tips från olka butiker och är väldigt imponerad av dina lyx/ budget inlägg.

 9. 15 November 2013 / 11:02

  Hej! Jag är en 33-årig tvåbarnsmamma som flyttat från Umeå till Mariestad för 1,5 år sedan. Har betydligt sämre tillgång till butiker nu så mycket av min shopping sker online för tillfället. Uppskattar därför alla former av webbutikstips. Jag tycker att du gör helt rätt att nischa din blogg lite mer mot styling och stil. De flesta andra modebloggar kör ju på samma plagg hela tiden. Går man in på en blogg står det en ung tjej med en tröja från Gina tricot och sedan kan man ge sig tusan på att samma tröja dyker upp på 10 andra bloggar samma dag. Har man sett en har man sett alla känns det som. Och mest troligt passar inte alla de 10 tjejerna i samma tröja egentligen sett utifrån färg och modell.

  När det gäller shoppingtips vill jag ha tips på: basplagg, klassiker, fynd, kalla och varma färger, plagg efter kroppstyp, budgetplagg från kedjorna. Jag tycker egentligen om din blogg precis som den är men jag ska fundera på om jag saknar något ytterligare.

  Jag undrar hur du gjort när du har räknat ut din kroppstyp? Finns det något sätt att ta mått och få ett svar på vilken kroppstyp man är? Tycker det kan vara svårt att avgöra själv. Känner mig som päron men mannen tycker snarare att jag är timglas. Kommer du att erbjuda någon sådan tjänst d.v.s. att mer exakt hjälpa till med kroppstypsbestämning?

  • 17 November 2013 / 09:09

   Ja, jag kommer att erbjuda en sådan tjänst. Hoppas kunna öppna inom en vecka.

 10. Helle
  15 November 2013 / 15:54

  Hej!
  Jag är väldigt nyfiken på detta med kroppstyper och vad man ska tänka på om man exempelvis vill framhäva en lång hals, dölja sin kanske inte så vältränade mage e.t.c.
  Själv är jag ute efter en mer genomtänkt garderob efter att i hela mitt 40åriga liv aldrig hittat något i min förut så stora garderob. Här har skänkts och slängts tills det ekar i garderoben.
  Helle

 11. Anni
  15 November 2013 / 18:40

  Jag är en 29-årig Stockholmsmamma som nu är gravid med sladdis och därför är modeintresset lite lagt på is. Jag gillar att din blogg är personlig och samtidigt ger mycket bra tips om kläder efter kroppsform, hur man ska tänka vad gäller färger mm. Budgettipsen är också jättebra.

 12. B-M
  16 November 2013 / 18:06

  Är 45 och har följt dig lääänge. Har samma kroppstyp som du fast jag är huvudet längre 😉 och gillar samma stil, även om min stil blivit mera klassisk med dragning åt sportig de senaste åren har jag märkt. Skulle så gärna vara kvinnligt boho-chic a la Odd molly men känner mig bara utklädd i det….för varje säsong vill jag gärna köpa ett par trendigare nya plagg som jag sedan kombinerar med basplagg i svart osv. Att hitta de rätta kan vara svårt, men lyckas man har man kläder att ha på sig varje dag, lätt som en plätt. Vill alltså gärna ha dylika tips! Ha det gott!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.