ANNONS:

Kan den här klockan vara något?


Jag har fått mycket stränga order om att välja ut en klocka jag gillar då jag fyller fyrtio om precis tre veckor, och jag tror mitt val blir Michael Kors Runway med en urtavla på 38 mm. Den får inte vara för liten men inte heller gigantisk, och då tror jag att den här blir lagom. Någon som har just den här modellen eller storleken? Är den tung och klumpig eller precis lagom?

Strax blir det slapping i soffan till Trinny & Susannah. Ser med förtjusning fram emot när de klipper håret av en klient. Det är så lätt hänt att man snöar in på något man haft länge, som t.ex. långt hår för att välja ett ytligt alternativ, att man inte ser de möjligheterna man egentligen har.

8 Comments

 1. Camilla
  13 November 2013 / 21:09

  Jag har den modellen i rosé och stål, den perfekta modellen enligt mig! Klockia.se hade bra priser när jag beställde nu i höst

 2. Lena
  13 November 2013 / 21:17

  Å jag har den i silver, lovet it! Klassisk så man aldrig tröttnar på den, inte massa krimskrams o blingbling. Å sedan enligt mig alldeles lagom strl, inte för liten o inte för stor 🙂

 3. 13 November 2013 / 21:54

  Jag har också denna i silver och håller med Lena här ovan, den är helt perfekt och inte alls tung eller klumpig! 🙂

 4. 14 November 2013 / 09:37

  Åhh, vad snygg! Den hade jag inte tackat nej till!
  Kram

  • 17 November 2013 / 09:11

   Du vet precis vad du ska säga! Ska bli jättekul att träffa dig i veckan! 🙂

 5. 18 November 2013 / 20:44

  Jag har exakt den klockan
  Den är helt perfekt 🙂
  Kramkram

  • 18 November 2013 / 20:46

   Vad bra, för jag tror den redan är fixad åt mig. 🙂 kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.