ANNONS:

Blått, svart och leopard

Jag gillar blått, svart och leopard! Inspirationen kommer från Stylebop men jag har plockat ihop varor som kostar under 300 kr styck. Jag hade dock inte matchat just dessa solglasögon och boots i samma outfit.

Här finns allt färdigt att klicka hem:

Topp 120 kr (rea), b.young/Boozt
Solglasögon 99 kr, Rut&Circle/Nelly
Väska 299 kr, Zara
Byxor 300 kr, Vero Moda/Boozt
Boots 299 kr, H&M

4 Comments

 1. 13 November 2013 / 16:34

  Åh så fint!

 2. 13 November 2013 / 18:55

  Supersnyggt! Den där blå färgen är väl kall utan tvekan?

 3. 13 November 2013 / 21:02

  Typ hur snyggt som helst! 🙂 Chansar också på att det är en kall färg?

 4. 13 November 2013 / 21:04

  Så mycket snyggt! Om jag får önska ett inlägg så skulle jag vilja ha tips på kläder som passar när man är sjuk. Eller rättare sagt, som passar när man är hemma på heltid.

  Jag blev väldigt sjuk när min son kom och sedan dess har jag varit hemma. När jag inte är hemma är jag på sjukhuset. De jag träffar mest förutom familjen är hemtjänstpersonalen som kommer några ggr per dag. Så jag som tidigare gillat att klä upp mig, sminka mig, etc har blivit helt obrydd. Eller jo, jag bryr mig, men jag har dåligt med idéer känner jag och det blir fula mysbyxor och sambons tröja eller nåt dylikt. Men vad trist!! Samtidigt så var jag ingen jeanstjej innan heller. Men gärna tips på konkreta plagg (typ: den HÄR klänningen på Lindex…) som funkar när man är hemma och vill vara bekvämt klädd samtidigt som jag vill slippa skämmas när jag får besök/ hämtar posten… Jag har också gått upp i vikt så jag kommer inte i det som jag tidigare hade. Men jag vill ändå känna mig okej klädd.

  Jo, nu har Julswapen börjat!! Var gärna med:) Kram/Tanja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.