Tre svårburna plagg


Foto: Kort klänning, lång klänning och lång stickad kofta.

Det är helt normalt att prova mängder av plagg i provrummet eller hemma för att inse att inget passar. Det är ett moment som tillhör när man ska hitta nya, bra plagg, särskilt om man inte riktigt har koll på vad man passar i. Det har inget att göra med att det är fel på din kropp, det är kläderna som är fel (för just dig).

Här är enligt mig tre särskilt svårburna plagg. Den korta klänningen adderar onödigt mycket vidd precis överallt och midjan försvinner. Bra om du är väldigt smal och känner att du vill ha mer kött på benen.

Det är långtifrån alla som kan bära på en så tajt och blank klänning eftersom varenda “skavank” syns. Blanka material förstorar och drar uppmärksamhet till sig medan matta material förminskar och dämpar.

Den långa, stickade koftan får både figuren att försvinna och “bulkar till”.

Man kan verkligen ha på sig precis vilka kläder man vill, men det kan vara bra att veta att vilka kläder man väljer att ha på sig påverkar figuren enormt, så man väljer medvetet.

2 Comments

  1. Lisa
    31 October 2013 / 09:41

    Haha, jag skulle inte se klok ut i något av dessa plagg 🙂

    • 31 October 2013 / 09:52

      Samma här, skulle inte kunna ha ett enda av dessa plagg. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.