Dagens inspiration och frisyrtankar

Jag gillar blusen som kommer från H&M. Den är av tvättad denim med tungt fall om man får tro produktbeskrivningen. Priset är 199 kr.

Och något som jag gillar ännu mer är frisyren. Så himla snygg! Mycket snyggare än alla långa, blonderade hår med extensions. Jag är så trött på långt, blonderat med extensions på både yngre och äldre. Finns det något mer osofistikerat? Jag har inte extensions i alla fall. 😉 Som ni märker är jag sugen på något nytt. Jag ska bara komma fram till exakt hur jag vill ha färg och frisyr så att jag passar i det.

4 Comments

 1. Carro
  31 October 2013 / 13:29

  Det kanske bara är jag, men jag klarar inte av något stentvättat ala 80 tal. 🙂

  Happy halloween

  • 3 November 2013 / 21:54

   Förstår precis! Jag börjar tycka det är OK.

 2. Carro
  31 October 2013 / 13:32

  Glömde,
  Håller med dig om håret mycket snyggt, hoppas att du hittar en frisyr som du gillar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.