Morgonfukt

Jag jobbar hemifrån idag och passar på att göra en liten miniansiktsbehandling innan det är dags för möten/ärenden. Det går mot kallare tider, även om det tillfälligt är varmare, och då märker jag det direkt på huden. Den behöver fukt! Jag gillar trion peeling, serum/olja och fuktmask. Minimerar linjer, gör huden smidig och ger en perfekt grund för makeup.

Idag använder jag följande produkter som jag gjort klickbara:

Guinot Biological Peeling Radiance Gel (hittar ingen som säljer den längre?)
Decleor Aromessence Neroli (459 kr hos Beautyplanet)
Decleor Hydra Floral moisturising mask (som har bytt namn, 319 kr hos Beautyplanet)

Och om ni först vill testa Decleor olja och mask säljer Skincity ett kit för 219 kr där mindre produkter av bl. a. olja och mask för känslig hud ingår.

Först masserar jag in peelingen utan korn. Väldigt bra på morgonen när man inte vill ha korn i håret. Därefter gör jag en lätt ansiktsmassage när jag använder oljan vilket ökar cirkulationen. Slutligen lägger jag på ett tjock lager fuktmask. Minst 15 minuters verkningstid men det går utmärkt att göra detta på kvällen också för extra effekt.

Nu ska jag tvätta av mitt! 🙂 Funkar också att bara torka av med pad indränkt i ansiktsvatten.

4 Comments

  1. 22 October 2013 / 07:56

    Visst märker man att det behövs mer fukt i ansiktet nu. Har precis köpt nya produkter som jag började med igår (Kerstin Florian). Har inte testat förr och det ska bli spännande att se hur jag kommer att trivas med dem 😉
    Ha en underbar dag /ANNA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.