Installerad

davidshall

Första dagen på kontoret. Jag har börjat skriva en lista på det jag behöver införskaffa som t.ex. stationär dator och kringutrustning. Lunchen köpte jag på Delikatessen och så har jag väldigt nära till Tjallamalla och Aplace som ni ser på bilden. 🙂

12 Comments

 1. 16 October 2013 / 18:18

  Vad kul 😀 Hoppas allt kommer att bli jättebra där.
  KRAM ANNA

 2. B-M
  16 October 2013 / 18:24

  Härligt! Men varför en stationär dator? Har jag inte haft på 10 år. Man kopplar väl bara i sin bärbara i dockningsstationen på jobbet?

  • 17 October 2013 / 22:38

   De är snabbare och kostar mindre än vad en bärbar med samma prestanda skulle göra. 🙂 Dessutom så vill jag ändå inte flytta kring den, känns osmidigt.

 3. 16 October 2013 / 19:12

  Jag har en liten fråga till dig 🙂
  Jag ska flytta till våren och ska redan nu börja rensa ut i garderoberna för att få plats med lite mer nytt, men främst rensa ut gammalt som jag ändå inte använder. Jag gör det regelbundet (och lämnar till en lastbil som kör till vitryssland) men nu ska jag göra det i lite större omfattning tänkte jag. Mitt “klädproblem” är att jag har flera olika stilar vilket gör att garderoben ibland känns ganska rörig och det resulterar i att jag ofta kombinerar samma kläder (och tröttnar då också snabbt på vissa plagg…). Har du nåt tips på hur man kan “tänka i nya banor” när det gäller de kläder man har? Hur man kan matcha olika stilar? Se utanför boxen – garderoben – liksom? 🙂 Just nu är jag mammaledig och jag ska inte rensa ut alla mina businesskläder, trots att jag inte använt dem på evigheter känns det som 😉 Mina stilar är flera; casual (hemma på helgen), sailor-preppy (mkt ränder, ballerina), sportig (converse), romantisk (odd molly-stuk), business (tajta kjolar, klänningar, kavaj (ofta till jeans dock))… salig blandning helt enkelt, beroende på humör och tillfälle :)) vore kul att höra hur du tänker när du matchar dina kläder! hälsningar Josefine

 4. 17 October 2013 / 11:12

  Så spännande! Lycka till!

 5. 18 October 2013 / 10:32

  Vad kul med eget kontor 🙂

  • 18 October 2013 / 21:51

   Ja, känns jättebra. Nu ska jag bara komma dit också så det inte bara blir VAB. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.