Tisdagens shoppingnytt!

e-handel

? Sarenza har upp till 50% rabatt på skor.
? My-Wardrobe ger 500 kr i rabatt vid köp för minst 2000 kr. Koden är SWEDWELCOME500 och gäller månaden ut. En annan kod är WINTER25 som ger 25% rabatt på vinterkollektionen. Gäller till den 13 oktober.
? Selected Style har 50% rabatt på Monrow.
? La Redoute ger 10% extra rabatt på höstrean. NYHET! Koden finns inbakad i länken.
? Eleven ger 20% rabatt på alla parfymer.
? Nelly ger 15% rabatt på alla jackor just nu.
? Boozt ger 15% rabatt på mängder av nytt.
? Passionforbrands ger 20% rabatt på allt med koden kathe.
? Vagabond har fått in nytt.
? H&M har startat rean.

Maila till info@kathe.nu för att tipsa mig om webbutik, e-butik, erbjudande och rabattkod.

10 Comments

 1. Josefin
  9 October 2013 / 16:12

  Hej! Tack tipset om Passionforbrands! Ska genast ta mig en närmare titt. Det var en av dina läsare som tidigare tipsade mig om trendywednesday.se och deras Frends hörlurar, grymma!

  J

  • Mia
   9 October 2013 / 21:01

   tack för tipset Stephanie! beställde precis mina på trendywednesday.se.

 2. 9 October 2013 / 16:56

  Kul med dina shoppingtips! Synd att jag har köpförbud just nu, försöker intala mig själv det iallafall. Kanske tur för min ekonomi att Creative Lounge har gått i konkurs, men väldigt tråkigt ändå. Ha en fin kväll. Kram Annika

 3. 9 October 2013 / 17:09

  Hej! Jag undrar hur dina H&M overknee stövlar har varit? Jag fick hem ett paket idag med dem och kan inte riktigt bestämma mig. De passar och är snygga, men jag är orolig för kvaliteten… Behålla eller inte behålla, det är frågan. Jag har inte råd att köpa ett par med ordentlig kvalitet just nu, så det är lite dessa eller inga alls, och egentligen vill jag inte sätta pengar på sådant som inte är bra kvalitet, men… Jag vill ju ha dem 😉 usch vad svårt. Vad har du tyckt om dina stövlar?

  • 11 October 2013 / 10:30

   Jag håller helt med dig, det är inga kvalitetsstövlar. Fördelen är att de inte hasar ner alls som många andra liknande stövlar gör. Jag tänkte ha dem utomhus när det inte regnar och till vintern som inomhusskor istället för högklackat ibland. De kan också funka till våren igen utomhus. Men det är absolut inga vardagsstövlar att slita på varje dag.

   • 11 October 2013 / 15:14

    Tack för dina synpunkter 🙂 har ännu några dagar på mig att fundera om jag ska behålla dem eller ej.

    • 11 October 2013 / 18:58

     Och ett annat tips är att börjar man vela så skicka tillbaka för då är det inte 100% rätt. 🙂

 4. 9 October 2013 / 20:59

  Himla bra med alla dina tips!
  Sv: Tyvärr har min militärjacka flera år på nacken… Men det borde ju finnas hos de flesta av kedjorna tycker man.
  Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.