Snyggt i butik hos H&M

hm1
Foton: Här syns baksidan av blusen och jeansen. Jeansen har bootcut och kostar 399 kr. Fina! Tror att de kom från Divided-avdelningen.

hm2
Foto: En blus från Trend-avdelningen. Priset är 349 kr. Den passar dig med varma färger och delar snyggt av axlarna med v-ringningen. Också bra om du har stor byst.

hm3
Foto: En härligt tjock, stickad tröja från Trend-avdelningen. Den är längre bak än fram vilket kan vara både snyggt och praktisk. Om du vill följa din bakdel av olika anledningar, t.ex. om byxorna känns mer leggings än riktiga byxor. Priset är 399 kr. Varm färg. Den bör undvikas av dig som är större upptill än nertill då den förstorar.

Det tog nästan hela dagen att besöka kontor men det var väl värt det. Min magkänsla säger mig vad jag ska välja men jag ska ändå gå igenom fördelar och nackdelar eftersom jag gillar att vara analytisk också. 🙂 Imorgon tänkte jag ge de berörda besked och då hoppas jag att de också tycker att jag platsar där.

Jag hann i alla fall in en sväng på H&M och mina favoriter är plaggen här ovan. Alla kontorsplatserna ligger mycket nära gågatan i Malmö så jag kommer att ha nära butiker vilket passar mig utmärkt. Jag hoppas att ni också ska gilla alla shoppingtips från butiker! 🙂

10 Comments

 1. 10 October 2013 / 07:46

  Ja! Shoppingips från butiker uppskattas mycket!!!

 2. 10 October 2013 / 08:28

  assnygga 🙂

 3. anna
  10 October 2013 / 08:57

  Vad bra att du beskriver plaggen så tydligt och ger tips på vilken kroppsform den passar, super bra tips!

 4. Kattis
  10 October 2013 / 21:49

  Jeans är tyvärr riktigt dåliga ur miljösynpunkt, stentvättade jeans är hårt behandlade kemiskt och drabbar tyvärr arbetarna. Välj ekomärkta om möjligt, undvik stentvättade och köp second hand. Ett tips!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.