Rosemunde på rea!

rosemunde

Jag köpte två linnen från Rosemunde för att tag sedan och de är verkligen hur fina och bra som helst. Underbar passform, sköna och snygga till fest också. Om man velar mellan två storlekar sa ta den större. Jag tog M och det blev perfekt till mig. Materialet är av 70% siden och 30% bomull. Just nu med 15% rabatt hos Boozt och de finns i många olika färger.

Tips! Just nu har Boozt 15% rabatt på märken som Rosemunde, Dagmar, Ash, Maison Scotch och några märken till.

6 Comments

 1. 7 October 2013 / 13:13

  De verkar jättefina. Jag tror mycket på att satsa på kvalitet när det gäller sådant just för att man bär plagget nära kroppen så det tvättas oftare. Dessutom är det ju tråkigt att ha ett nopprigt sladdrigt linne under en fin kofta eller kavaj. Har köpt alldeles för mycket skräp när det gäller basplagg tyvärr. Som fattig student har jag tyvärr inte råd nu så jag får nöja mig med mina fula och sneda linnen från budgetkedjorna, haha :-D. Men i framtiden blir det definitivt att investera i bättre kvalitet.

  • 11 October 2013 / 10:34

   Ja, jag ska också försöka göra det! 🙂

 2. Eva
  7 October 2013 / 20:56

  De är jättesköna att ha på . Jag har en typ kofta
  som jag haft sedan ca 2 år tillbaka och som fortfarande ser ut som ny.
  Nu har jag faktiskt beställt ett vitt och ett svart linne !! /Eva

 3. 8 October 2013 / 19:55

  Några såna skulle jag helt klart kunna tänka mig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.