Måndagens outfit

host30
Topp Hunkydory // Kavaj H&M // Halsband TIMI // Byxor Please // Skor Hope // Väska Marc by Marc Jacobs // Strumpor Happy Socks

Idag har jag varit väldigt effektiv, fick hjälp med att slänga i en blekning i hårbottnen samtidigt som jag gjorde en utrensning av en garderob. Det är en av de uppgifter jag har praktiskt prov på. Mycket roligare att rensa i andras garderober än i sin egen. När man rensar garderoben ser man felinköp och därmed blir de lättare att undvika i framtiden. Dessutom får man så många fler kläder som kan användas när man slängt ut hälften, konstigt nog. Och som en extra bonus är det lätt att se vad som verkligen behöver köpas in.

2 Comments

  1. 7 October 2013 / 17:15

    Jag har sådan lust att rensa ur min garderob och har blivit väldigt inspirerad av din utrensning. Har rensat ur en del (urtvättat och menlöst) men har den svåra biten kvar med plagg som är snygga men som inte blir använda. Har dock fått många bra tips här 🙂
    De byxorna (och hela outfiten förstås) är så snygga att till och med jag som är byxvägrare blir sugen. Men min plånbok vill inte det just nu.

    • 11 October 2013 / 10:34

      Tipset är att göra en låda och ha den till kläder du av någon anledning vill spara men inte använda. Så kommer de kläderna bort från garderoben. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.