Testar Please jeans nr 1

pl1

pl2 pl3

pl4

Här kommer bilder och mina synpunkter på första paret jeans från Please. De är beställda från Selected Style som hade kraftig jeansrabatt i helgen och de heter “3-knapps jeans fake denim”. De är alltså färgade så att de ska påminna om jeans. Jag beställde storlek XS eftersom jag brukar ha S i byxor. Man ska gå ner en storlek för att få dem mer tajta, och tajt blir bättre på mina korta ben , jag vill med andra ord inte ha fluffigt häng.

Det första som slår mig när jag testar dem är att de är otroligt, otroligt sköna. Jag tror det är främsta anledningen till att folk är som tokiga i dem. De är väldigt stora i midjan och väldigt luftiga framtill och faktiskt för stora för mig som aldrig har problem med det annars, att midjelinnen sitter för löst. Det sitter ganska tajt och bra om låren. Jag tror de passar äppelfigurer extra bra för här finns plats för magar!

Efter att ha skickat bilder till tjejen som driver Selected Style föreslår hon att jag ska testa XXS då det är vanligt att man går ut dem en storlek efter kort användning.

Jag gillar dem och kommer helt klart att behålla dem, fast förmodligen i stl XXS. Redan idag kan de dyka upp. 🙂 Faktum är att jag skulle vilja ha fler i olika färger.

Fråga gärna om ni undrar något!

8 Comments

 1. caroline
  2 October 2013 / 12:09

  Ha ha jag visste att du skulle gilla dom 🙂
  ursköna och jag vet inte varför men jag känner mig alltid snygg i dom 🙂
  det är 40% idag med på selected style eftersom det var nått strul med hemsidan i söndags men jag vet inte om det finns så mycket kvar 🙂

  • 7 October 2013 / 13:09

   Ja, precis. Och jag känner mig snyggare i dem än vad det ser ut på bild. Jag är helt förtrollad. 🙂

 2. 2 October 2013 / 13:18

  Kanske värt att prova dom här, tack för tipset!

 3. 2 October 2013 / 14:41

  Bra recension! Jag har ett par, men är sugen på ett par i 3-knappsmodellen. De jag har är lite lösare i modellen (mer än de vanliga) och lite lagom trashiga – perfekta vår/sommarjeansen helt enkelt! Men hade velat ha ett par snygga till jodphurs och stövletter nu i höst också…

 4. 2 October 2013 / 20:19

  Jag skulle tipsa dig om den modellen som heter slim, de är som vanliga jeans men med deras snygga detaljer, så Please slim skulle du nog gilla. Jag har gjort mig av med mina baggy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.